Nyheder

 • Den nye teatersæson står for døren

  Om et par uger, den 1. juli 2019, begynder den nye teatersæson 2019-2020. Allerede fra den 1. maj 2019 kunne man på Teaterkredsens hjemmeside, www.tkmf.dk, læse om det overflødighedshorn af forestillinger, som vi præsenterer i den nye sæson.

  11. juni 2019 - Læs mere ...
 • TEATERSÆSON 2019-2020

  Medlemmer, sponsorer, samarbejdspartnere og alle teaterinteresserede bydes herved velkommen til TEATERKREDSEN MARIAGERFJORDS kommende teatersæson, hvor der rundt om i Mariagerfjord Kommune bydes på ikke mindre end 14 forskellige forestillinger, der dækker et stort spektrum af scenekunst; den tragiske og elskede opera LA TRAVIATA, - Reumert-vindende ungdomsforestilling om den første kærlighed, - om pigen, der kom fra rendesten til kongeslot, - Kim Larsen portræt, - FIGAROS festforestilling med kongelig komik, - humørfyldt Brecht historie, - vildt univers af masker og musik, - Strindberg ægteskabsdrama , - Reumert-nomineret ungdomsforestilling om krigens konsekvenser, - Reumert-nomineret forestilling om den grønlandske mand, m.

  01. maj 2019 - Læs mere ...
 • Begejstret publikum i Den gamle Biograf

  Den gamle Biograf i Mariager var mandag aften rammen om en fremragende forestilling, hvor et veloplagt publikum kvitterede med stående applaus. Det var de tre verdensberømte kunstnere, strengemesteren Lars Hannibal, blokfløjte-virtuosen Michala Petri og dansk teaters førstedame Ghita Nørby, der med forestillingen ”Musik og Eventyr” gav os alle en uforglemmelig oplevelse.

  01. maj 2019 - Læs mere ...
 • 29/4-19: En musikalsk eventyrfortælling

  I Den Gamle Biograf i Mariager mandag den 29. april kl. 19.30 byder Teaterkredsen Mariagerfjord på en forestilling med scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb. Dansk teaters førstedame, Ghita Nørby, den verdensberømte blokfløjte-virtuos, Michala Petri, og strengemesteren, Lars Hannibal, har sammen skabt en forestilling med musikalsk magi og eventyrstemning.

  13. april 2019 - Læs mere ...
 • 29/4-19: MUSIKALSK MAGI OG EVENTYRSTEMNING

  Teatersæson 2018-19 afsluttes mandag den 29. april kl. 19.30 i DEN GAMLE BIOGRAF MARIAGER med en musikalsk eventyrfortælling, MUSIK OG EVENTYR, hvor dansk teaters førstedame, skuespiller GHITA NØRBY, den verdensberømte blokføjte-virtuos MICHALA PETRI og strengemesteren LARS HANNIBAL sammen har skabt en enestående smuk forestilling, der lever op til titlen.

  02. april 2019 - Læs mere ...
 • SUCCESFULD KOVENDING

  I fint samarbejde med Davinci Ristorante i Hadsund havde Teaterkredsen fredag aften (29/3-19) arrangeret teaterforestillingen TØRSKOET. Den charmerende skuespiller Line Svendsen betog os alle med sin beretning om den grænseoverskridende rejse fra København til provinsen, som den statslige "udflytningsramte" Iben må på.

  02. april 2019 - Læs mere ...
 • GOD START PÅ TEATERKREDSENS FORÅRSPROGRAM 2019

  Latteren vil rulle i Arden Kulturhus, når opera- og teatertruppen Figaros med deres morsomme satirer, intelligente optrin og store musikalitet torsdag den 28. februar optræder med klassikeren SVEND, KNUD OG VALDEMAR.

  27. januar 2019 - Læs mere ...
 • GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR

  Hermed ønsker TEATERKREDSEN medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR. Vi er nu halvvejs gennem sæsonen 2018-2019. I november havde vi Cafe Livas julecabaret i Den Gamle Biograf i Mariager, og Teatret Møllens forestilling HAABET i Hadsund Kulturcenter, begge med stor succes.

  07. december 2018 - Læs mere ...
 • STOR TEATERAFTEN I HADSUND

  Teatret Møllen gæstede onsdag aften (28/11-18) Hadsund Kulturcenter med forestillingen HAABET bygget over Mich Vraas roman af samme navn. I en meget spændende og fantasiæggende scenografi tog skuespillerne os med ud på sejlads med slaveskibet ”Haabet”.

  29. november 2018 - Læs mere ...
 • 28/11-18: Nordjysk teaterpremiere i Hadsund

  Teater Møllen har frit dramatiseret romanen HAABET af Mich Vraa til et helt igennem vellykket teaterstykke, som stærkt sansemættet fortæller om et mørkt kapitel i vores historie. Om den periode, hvor vi var slaveejere og tjente formuer på sukkerplantagerne på de vestindiske Øer.

  28. november 2018 - Læs mere ...