Nyheder

 • SPÆNDENDE TEATER I MARIAGER

  Den gamle Biograf i Mariager dannede fredag aften den perfekte ramme om Det flydende Teaters spændende Musikdramatiske forestilling om Thit Jensen. VALKYRIENS KAMP var stykkets titel, og Thit var netop en valkyrie, en stridbar kvinde.

  26. september 2021 - Læs mere ...
 • GRATIS KONCERT FOR MEDLEMMER

  Endnu en grund til for 75 kr. at forny medlemskabet af Teaterforeningen er vores aftale med Hobro Musikforening om en gratis koncert på Mariagerfjord Gymnasium søndag den 10. oktober 2021, kl. 15. Billetten ville ellers koste 120 kr.

  21. september 2021 - Læs mere ...
 • BRAND-MUSIKALSK OPLEVELSE

  Vittigheder og (næsten) stuerene sjofelheder krydret med smukke toner fløj i en lind strøm gennem salen i det hyggelige Arden Kulturhus mandag aften, da Teaterkredsens første forestilling i den nye sæson løb af stablen.

  15. september 2021 - Læs mere ...
 • ORDINÆR GENERALFORSAMLING

  Teaterkredsens årlige ordinære Generalforsamling den 9. september afholdtes denne gang i Hobro Danhostels flotte konferencelokaler. Generalforsamlingen blev afviklet efter alle gældende regler med velkomst, formandsberetning, godkendelse af regnskab, valg af bestyrelsesmedlemmer, spisning osv.

  11. september 2021 - Læs mere ...
 • EN MØRK OG STORMFULD NAT.......

  Det er den 1. februar 2022, at Teaterkredsen i Hadsund Kulturcenter skræmmer livet af publikum!

  19. juni 2021 - Læs mere ...
 • KULTUR OG TEATER HAR BRUG FOR OPBAKNING!

  Din opbakning til kultur og teater kan du vise ved at blive medlem af Teaterkredsen. Køb SÆSONKORT på Teaterkredsens hjemmeside, www.tkmf.dk, så er du medlem. Dermed medvirker du til, at der fortsat kan være levende kultur og spændende, professionelt teater rundt om i hele Mariagerfjord Kommune.

  13. juni 2021 - Læs mere ...
 • VELKOMMEN TIL TEATERSÆSON 21-22

  Teaterkredsen er klar til at byde medlemmer, sponsorer, samarbejdspartnere og alle andre teaterinteresserede velkommen til den kommende teatersæson. Nu kan man her på Teaterkredsens hjemmeside blive medlem og/eller købe billet til samtlige forestillinger.

  12. maj 2021 - Læs mere ...
 • SÆSONKORT & MEDLEMSKAB

  Fra den kommende teatersæson 2021-2022 ændrer Teaterkredsen sit medlemskab til at være en del af det SÆSONKORT, man fremover kan købe, selvfølgelig til den samme lave pris på 75 kr som medlemskabet hidtil.

  29. april 2021 - Læs mere ...
 • ORDET online på torsdag!

  Folketeatrets streaming af Kaj Munks ORDET 2. Påskedag blev en kæmpe succes. Lutter gode anmeldelser, både af forestillingen, præstationerne og formatet – så dejligt! MEN også mange som har været kede af, at de ikke fik den at se – så derfor bliver der endnu en sidste mulighed torsdag 22.

  15. april 2021 - Læs mere ...
 • TILBAGEBETALING LADER VENTE PÅ SIG!

  Det er meget beklageligt at billetterne til DE TRE MUSKETERER og Pizzabuffet, NOGET OM AT BLIVE GREBET og Cafémenu samt koncerten ECHOES-OF-DANCE ikke er refunderet endnu. Jeg kan se på vores adgang til billetsystemet, at det ikke er sket, så jeg har lige efter Påske skrevet til billetoperatøren for at få en forklaring og et svar på, hvor længe vi skal vente på at tilbagebetalingerne finder sted.

  12. april 2021 - Læs mere ...
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT OG MEDLEMSKAB FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Log af eller på din kundeprofil