Nyheder

 • STÆRK, MEDRIVENDE OG RØRENDE FORESTILLING

  Kulturhuset i Arden lagde i aftes (18/3-22) hus til en stærk, medrivende, rørende og tankevækkende forestilling om den moderne grønlandske mand. De fire fantastiske skuespillere formåede med deres eminente performance at lede publikum bag om myterne og fordommene og at gøre op med det medieskabte billede og selvbillede, som mange grønlandske mænd bærer rundt på.

  21. maj 2022 - Læs mere ...
 • ÆGTE GRØNLANDSK TEATER I ARDEN

  Nyskabende, insisterende og kærligt performanceportræt til og om den moderne, grønlandske mand. Teater Freeze Production og Grønlands Nationalteater viser DEN GRØNLANDSKE MAND, som du aldrig har set ham før.

  16. maj 2022 - Læs mere ...
 • FESTLIG OG FORNØJELIG FARINELLI I HOBRO

  Mariagerfjord Gymnasium var i aftes (28/4-22) ramme om en virkelig festlig og fornøjelig opførelse af den klassiske operette FARINELLI præsenteret og sunget af GuidOpera. Der var stor begejstring fra publikum for denne fantastiske aften i musikken og sangens tegn.

  29. april 2022 - Læs mere ...
 • VERDENSKENDT TEATER FOR FULDE GARDINER!

  Solhverv Privatskole fik en ordentlig én på opleveren, da Paolo Nani kom forbi og spillede JEKYLL ON ICE for børnene i Vebbestrup mandag (4/4-22).  Teaterkredsen Mariagerfjord havde arrangeret en fantastisk sjov forestilling, hvor den følsomme klovn Jekyll prøvede at bryde isen og komme i kontakt med sit publikum, de små poder, som han fuldstændig tryllebandt med balloner, musik og ikke mindst is.

  05. april 2022 - Læs mere ...
 • PROPFYLDT SAL OG ET BRAG AF EN FORESTILLING

  Hobro gamle og smukke teater var mandag aften fyldt til randen, da Folketeatret opførte deres morsomme og morbide ”three-women-show”, MADDIKER, om at blive gammel – og at leve med det. ”Du er gået i forrådnelse”, siger den ene af de tre aldrende kvinder til den anden, da hun lugter til hendes ånde.

  22. marts 2022 - Læs mere ...
 • STÆRKT GENERATIONSPORTRÆT PÅ HOBRO THEATER

  Det skorter ikke på stjerner og store ord i anmeldelserne af TATOVERING, som onsdag den 23. marts kan ses på Hobro Theater som det første og formentlig eneste sted i Nordjylland. TATOVERING bringes til Hobro af Teaterkredsen Mariagerfjord, tkmf.

  09. marts 2022 - Læs mere ...
 • ET FORRYGENDE, LÆRERIGT ”CIRKUS-GÆSTESPIL”

  I 2022 er det 100 år siden, den danske fysiker Niels Bohr modtog Nobenprisen i fysik. Med teaterforestillingen BOHR hyldes den verdensberømte videnskabsmand i et forrygende, lærerigt ”cirkus-gæstespil”, der udfordrer fysikkens love og - ligesom Bohr - bringer undren tilbage i måden, vi ser verden på.

  24. februar 2022 - Læs mere ...
 • KAN MAN MISTE NOGET, MAN ALDRIG HAR HAFT?

  I teatret Mungo Parks TATOVERING skal en ung kvinde tage afsked med sin far, som hun aldrig har kendt, da han pludselig ligger for døden. Mungo Park er et teater for unge og har aldrig før spillet i Hobro.

  17. februar 2022 - Læs mere ...
 • ET VANVITTIGT MONSTEREVENTYR

  Et talstærkt feststemt publikum blev d. 1. februar inviteret på et ret usædvanligt besøg på grev DRACULAS slot på Vampyrvænget 4 i Transsylvanien. Figaros og Den Nye Opera tog imod på slottet, og på deres sædvanlige brandmusikalske og rablende vanvittige facon tog de os med på et monstereventyr.

  03. februar 2022 - Læs mere ...
 • VAMPYRERNE I HADSUND KULTURCENTER

  Gå ikke glip af denne fantastisk morsomme fortolkning af Bram Stokers kendte klassiker DRACULA. Med deres supermusikalske og rablende vanvittige spillestil tager Figaros og Den Ny Opera os denne gang med til Transsylvaniens bjerge, hvor vi møder sagføreren Jonathan Marker, der på Draculas slot bliver tilbageholdt af kvindelige vampyrer.

  24. januar 2022 - Læs mere ...
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab