Nyheder

 • UNDERHOLDENDE ENMANDS-REVY

  Det var et tydeligt begejstret publikum, som mandag aften i Mariager efter den lande Corona-nedlukning igen kunne se rigtigt levende teater. På scenen i Den Gamle Biograf stod en yderst veloplagt skuespiller og entertainer, Kristian Holm Joensen, i forestillingen MÆND I MINDRE DOSER.

  18. januar 2022 - Læs mere ...
 • KRISEHJÆLP TIL DEN TRÆNGTE MAND

  Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han ”ved et uheld” har plejet omgang med en ged. Med sig får Adam en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive eller skifte imellem at være.

  28. december 2021 - Læs mere ...
 • HAR DU FÅET DINE PENGE TILBAGE?

  Desværre endte vores anstrengelser for at finde en erstatningsdato i det nye år for SNEDRONNINGEN uden held, så vi til sidst måtte aflyse forestillingen helt og bede vores billetoperatør om at tilbagebetale de købte billetter både til forestillingen og spisningen på Ristorante DaVinci.

  04. december 2021 - Læs mere ...
 • SUSSE WOLD ER BLEVET SYG!

  I dag er vi blevet gjort bekendt med, at Susse Wold er blevet syg (ikke Corona), og ikke kan optræde den næste måneds tid. I januar-februar regner hun desuden med at være bortrejst. Derfor er billetsalget til SNEDRONNINGEN den 25.

  12. november 2021 - Læs mere ...
 • DRAMA PÅ HOBRO THEATER

  Ibsens klassiker, GENGANGERE, blev torsdag aften opført på Hobro Theater – med stor succes. Forud var der arrangeret et gratis oplæg om Henrik Ibsen på Biblioteket med lektor Ole Bent Larsen. Nyopsætningen af det intense familiedrama, hvor bedrag i fortiden fører til katastrofale valg, hvor dobbeltmoralen og hykleriet hersker, blev fremragende formidlet.

  12. november 2021 - Læs mere ...
 • MARIE GRUBBE TRAK FULDE HUSE I HVORNUM

  Teaterkredsen Mariagerfjord stod for forestillingen MARIE GRUBBE - den levende i Hvornum Forsamlingshus onsdag aften, hvor Marie Grubbe, smukt personificeret af Camilla Bendix, med utrolig sødme berettede om sit liv og sin svære kamp og ønske om ligeberettigelse og seksualitet.

  29. oktober 2021 - Læs mere ...
 • SPÆNDENDE TEATER I MARIAGER

  Den gamle Biograf i Mariager dannede fredag aften den perfekte ramme om Det flydende Teaters spændende Musikdramatiske forestilling om Thit Jensen. VALKYRIENS KAMP var stykkets titel, og Thit var netop en valkyrie, en stridbar kvinde.

  26. september 2021 - Læs mere ...
 • GRATIS KONCERT FOR MEDLEMMER

  Endnu en grund til for 75 kr. at forny medlemskabet af Teaterforeningen er vores aftale med Hobro Musikforening om en gratis koncert på Mariagerfjord Gymnasium søndag den 10. oktober 2021, kl. 15. Billetten ville ellers koste 120 kr.

  21. september 2021 - Læs mere ...
 • BRAND-MUSIKALSK OPLEVELSE

  Vittigheder og (næsten) stuerene sjofelheder krydret med smukke toner fløj i en lind strøm gennem salen i det hyggelige Arden Kulturhus mandag aften, da Teaterkredsens første forestilling i den nye sæson løb af stablen.

  15. september 2021 - Læs mere ...
 • ORDINÆR GENERALFORSAMLING

  Teaterkredsens årlige ordinære Generalforsamling den 9. september afholdtes denne gang i Hobro Danhostels flotte konferencelokaler. Generalforsamlingen blev afviklet efter alle gældende regler med velkomst, formandsberetning, godkendelse af regnskab, valg af bestyrelsesmedlemmer, spisning osv.

  11. september 2021 - Læs mere ...
Indkøbskurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Login på din kundeprofil