Nyheder

 • DE TRE MUSKETERER på Hobro Theater

  Den ustyrligt morsomme forestilling, DE TRE MUSKETERER, opføres torsdag den 26. januar på Hobro Theater. Historien er en meget fri gendigtning af Alexander Dumas’ udødelige roman. Alle roller spilles, synges og danses med humor, tilsat kendte hits fra operaer, operetter og musicals.

  04. januar 2023 - Læs mere ...
 • SMUK FORESTILLING PÅ DAVINCI

  Tirsdag aften den 22. november kunne man på Ristorante Davinci i Hadsund nyde den vidunderlige skuespiller Anja Owe i rollen som Agnes, der af sine tre søstre havde fået til opgave at rydde deres fælles hjem efter faderens død.

  24. november 2022 - Læs mere ...
 • TEATERKREDSEN NEDLÆGGES PR. 30 JUNI 2023

  Teaterkredsen Mariagerfjord har på sin 2. ekstraordinære generalforsamling mandag den 21. nov. 22 vedtaget at nedlægge foreningen med udgangen af juni 2023. Det er med vemod, vi har måttet tage beslutningen.

  22. november 2022 - Læs mere ...
 • Teater på Ristorante Davinci

  Tirsdag den 22. november kl. 19.30 arrangerer Teaterkredsen forestillingen MINE FORÆLDRES TING, som er intimteater med skuespilleren Anja Owe, på Ristorante Davinci i Hadsund. Det er meget følelsesladet at skulle rydde op i et dødsbo, ikke mindst når det er ens forældres hjem, der skal tømmes.

  19. november 2022 - Læs mere ...
 • Ekstraordinær Generalforsamling

  På mandag den 21. november 2022 afholder Teaterkredsen sin anden ekstraordinære generalforsamling i Hobro Medborgerhus med dagsordenen: Nedlæggelse af Teaterkredsen med udgangen af sæsonen den 30. Juni 2023.

  17. november 2022 - Læs mere ...
 • GRIBENDE OG TANKEVÆKKENDE TEATER

  Publikum sad tryllebundet til forestillingen TOLKEN – HVORTIL MIN VERDEN GÅR, onsdag den 2/11-22 på Mariagerfjord Gymnasium. Forestillingen er en stærk og dramatisk fortælling om den unge kvindelige tolk, Ingeborg Stemann, der under 1.

  05. november 2022 - Læs mere ...
 • Appetizer til TOLKEN – hvortil min verden går

  Vi fra Teaterkredsen præsenterer forestillingen på gymnasiet onsdag den 2. november kl 19.30. Vi inviterer alle til at deltage. For elever på gymnasiet er det ganske gratis. Alle andre kan købe billet her på siden! Hvad er det for noget? En stærk fortælling om en ung kvindelig tolk, der under 1.

  26. oktober 2022 - Læs mere ...
 • TOLKEN – hvortil min verden går

  På onsdag den 2. november præsenterer Teaterkredsen Mariagerfjord for alle den gribende teaterforestilling TOLKEN – HVORTIL MIN VERDEN GÅR på Mariagerfjord Gymnasium. Første Verdenskrig raser. Russiske krigsfanger flygter fra forfølgelse og krigsarbejde i Nordtyskland til det neutrale Danmark.

  23. oktober 2022 - Læs mere ...
 • OPERA I VERDENSKLASSE

  Den stående applaus ville ingen ende tage ved GuidOperas jubilæumsforestillingen torsdag aften (6/10-22) på Hobro Theater, hvor Himmerlands Teater, Hobro Borger- og Håndværkerforening og Teaterkredsen Mariagerfjord i fællesskab sammen med de mange begejstrede gæster fejrede 300 året for dansk teater.

  08. oktober 2022 - Læs mere ...
 • iNDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

  De to ekstraordinære generalforsamlinger indkaldes til hhv. mandag den 31. oktober 2022, kl. 19 i Hobro Medborgerhus, og mandag den 21. november 2022, kl. 19 ligeledes i Hobro Medborgerhus. Begrundelsen er, at den siddende bestyrelse ikke mere ser sig i stand til på sigt at varetage de opgaver, der kræves af en bestyrelse.

  06. oktober 2022 - Læs mere ...
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab