Nyheder

 • EN MØRK OG STORMFULD NAT.......

  Det er den 1. februar 2022, at Teaterkredsen i Hadsund Kulturcenter skræmmer livet af publikum!

  19. juni 2021 - Læs mere ...
 • KULTUR OG TEATER HAR BRUG FOR OPBAKNING!

  Din opbakning til kultur og teater kan du vise ved at blive medlem af Teaterkredsen. Køb SÆSONKORT på Teaterkredsens hjemmeside, www.tkmf.dk, så er du medlem. Dermed medvirker du til, at der fortsat kan være levende kultur og spændende, professionelt teater rundt om i hele Mariagerfjord Kommune.

  13. juni 2021 - Læs mere ...
 • VELKOMMEN TIL TEATERSÆSON 21-22

  Teaterkredsen er klar til at byde medlemmer, sponsorer, samarbejdspartnere og alle andre teaterinteresserede velkommen til den kommende teatersæson. Nu kan man her på Teaterkredsens hjemmeside blive medlem og/eller købe billet til samtlige forestillinger.

  12. maj 2021 - Læs mere ...
 • SÆSONKORT & MEDLEMSKAB

  Fra den kommende teatersæson 2021-2022 ændrer Teaterkredsen sit medlemskab til at være en del af det SÆSONKORT, man fremover kan købe, selvfølgelig til den samme lave pris på 75 kr som medlemskabet hidtil.

  29. april 2021 - Læs mere ...
 • ORDET online på torsdag!

  Folketeatrets streaming af Kaj Munks ORDET 2. Påskedag blev en kæmpe succes. Lutter gode anmeldelser, både af forestillingen, præstationerne og formatet – så dejligt! MEN også mange som har været kede af, at de ikke fik den at se – så derfor bliver der endnu en sidste mulighed torsdag 22.

  15. april 2021 - Læs mere ...
 • TILBAGEBETALING LADER VENTE PÅ SIG!

  Det er meget beklageligt at billetterne til DE TRE MUSKETERER og Pizzabuffet, NOGET OM AT BLIVE GREBET og Cafémenu samt koncerten ECHOES-OF-DANCE ikke er refunderet endnu. Jeg kan se på vores adgang til billetsystemet, at det ikke er sket, så jeg har lige efter Påske skrevet til billetoperatøren for at få en forklaring og et svar på, hvor længe vi skal vente på at tilbagebetalingerne finder sted.

  12. april 2021 - Læs mere ...
 • AFLYST RESTEN AF 20-21

  Det er med stor beklagelse at Teaterkredsen på grund af de forlængede Corona restriktioner er nødt til at aflyse alle arrangementer frem til i hvert fald den 6. maj 2021, hvilket i praksis vil sige resten af sæsonen 2020-2021.

  28. marts 2021 - Læs mere ...
 • MUSKETERERNE KOMMER TIL HADSUND

  Under forudsætning af, at Corona-restriktionerne lettes for kulturarrangementer og herunder naturligvis teaterforestillinger, kan vi glæde os til onsdag den 7. april, hvor de skrupskøre sangere og skuespillere fra FIGAROS kommer til Hadsund Kulturcenter med deres tossede udgave af Alexander Dumas DE TRE MUSKETERER.

  20. marts 2021 - Læs mere ...
 • TEATER STREAMING

  Blot til orientering, så abonnerer vi i Teaterkredsens bestyrelse på mange teaternyhedsbreve. Når der er interessante streaming muligheder lægger vi dem gerne ud på Teaterkredsens kalender her på hjemmesiden, så andre også kan få glæde af dem.

  14. marts 2021 - Læs mere ...
 • SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER **AFLYST**

  Det er med stor beklagelse at Teaterkredsen er nødt til at annullere billetterne til teaterforestillingen SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER onsdag den 24. marts 2021 kl. 19.30 i Mariagerfjord Gymnasium og spisningen samme sted.

  02. marts 2021 - Læs mere ...
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Log af eller på din kundeprofil