GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR

Første halvdel af TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD´s sæsonprogram med i alt 7 forestillinger er forløbet over al forventning, og nu er julestemningen ved at indfinde sig, godt hjulpet på vej af den hvide vinter.

Der har været lidt for enhver smag, lige fra politisk satire til ægteskabsdrama, - fra Holbergteatret med Niels Vandrefalk til en elegant og fornøjelig cabaret. Der er blevet vist teater i Hadsund, Hobro, Arden, Veddum og Norup.

Fra slutningen af januar tages der hul på anden halvdel af sæsonprogrammet 2010-2011 med tre forestillinger.
Allerede den 27.januar kan man høre og se den ustyrlig morsomme operasatire "Nybarberet i Sevilla" i Arden Kulturhus. Det er verdensklasse i barberstolen. Det er heftig underholdning serveret af de to operasangere Hans Dueholm og Jakob Næslund Madsen med Allan Dahl Hansen ved flyglet.Giv gavekort
Sidste sæson fik de samme kunstnere med forestillingen "Farinelli" latteren til at runge i Kulturhusets fyldte sal, samtidig med at de herlige sange og melodier blev nydt fuld ud.
FOLKETEATRET kommer med turnéforestillingen "Hundesvømning" på Hobro Theater i februar.
Teater Vestvolden viser i april i Multisalen i Hobro Idrætscenter den poetiske "Alkymisten", inspireret af Paulo Coelo´s bog af samme navn.

Teaterkredsens bestyrelse byder alle velkommen i 2011 og ønsker her og nu alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Skrevet af KHM, 08-12-2010