Skuespilleren Marie Askehave blev Teaterkredsens medlem nr. 200

AskehaveStraks efter den forrygende aften med komikeren og skuespilleren Jacob Morild, som begejstrede publikum i Arden Kulturhus torsdag den 11 november, ilede Teaterkredsen Mariagerfjords bestyrelse til det årlige teaterseminar, for at hente inspiration til teatersæsonen 2011-2012.

Der planlægges allerede i den kommende tid for turneteaterforestillinger rundt om i Mariagerfjord Kommune og Teaterkredsens bestyrelse opfordrer bl.a. forsamlingshuse, som er interesseret i at få mindre teaterforestillinger ud til sig, til at kontakte Teaterkredsen.

"Vi har i efterårssæsonen hele syv veloverståede teaterforestillinger bag os og kan yderligere glæde os over medlemsfremgang", siger Anne-Marie Busch-Steenberg, som i forbindelse med teaterstykket "Liv x 3" på Hobro Theater kunne notere skuespilleren Marie Askehave som medlem nr. 200.

"Selv om vi nu nærmer os julen, sælger jeg jo stadig billetter til de kommende forestillinger, og det er ingen dårlig idé at give teaterbilletter i julegave" fortsætter Anne-Marie, som varmt anbefaler f.eks. den eftertragtede forestilling i januar: "Nybarberet i Sevilla", med operasangerne fra sidste års "Farinelli" i Arden Kulturhus, og FOLKETEATRETS "Hundesvømning" i februar.

På teaterkredsens nye hjemmeside www.teaterkredsenmariagerfjord.dk finder man oversigten over forårets teaterstykker.

Skrevet af KHM, 18-11-2010