Alder ingen hindring

Latteren vil helt sikkert runge, når turnéteaterforestillingen "Alder ingen Hindring" spiller for fuld udblæsning med den sprællevende skuespillerinde Judith Rothenborg i alle rollerne.

Der vil blive spillet mandag den 26. september kl.19.30 i Norup Forsamlingshus, tirsdag den 27. september kl. 14.00 i BieCentret Hobro og torsdag den 29 september kl. 14.00 i Kulturhuset i Arden.

Man vil genkende alle myterne, huske egne børns bemærkninger og krav, genkende de dejlige sange og endda få lov til at synge med på nogle af dem.

Der er virkelig tale om et udstyrsstykke for én person, der starter med Frank Sinatra og med over et halvt hundrede udklædninger ender med konklusionen i sangen "Alder ingen Hindring", som ligger til sidst, fordi det er det, der netop lige er blevet bekræftet.

Judith Rothenborg leverer hjulpet af pianisten Jan Overgaard et soloshow med indlagte revynumre, show, sketch, monologer mv.

Teaterkredsen er glad for samarbejdet med Norup og Omegns Kultur- og Idrætsforening, Bie Centret Hobro og Kulturhusforeningen i Arden.

I øvrigt afholder Teaterkredsen sin årlige generalforsamling kl. 17.30 lige før forestillingen i Norup Forsamlingshus.

Billetter á 50 kr. eks. kaffe og brød kan købes ved henvendelse på telefon 9852 3525 eller pr. e-mail, i Norup på 2834 9934 eller i Bie Centret og på Arden Bibliotek.

Skrevet af KHM, 15-09-2011
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin