Bestil Teaterrejsen 7.-8. oktober til København - Tilmelding afsluttet.

En teatertur til København er faktisk ved at blive en tradition for TEATERKREDSEN Mariagerfjord. I denne sæson bliver det fredag den 7. og lørdag den 8. oktober.

Ud over to forestillinger samt fredag spisning på det fashionable nye skuespilhus og lørdag i restaurant Sct. Gertruds Kloster, som er udgravede hvælvinger fra syv århundreder tilbage i tiden, bliver der rundvisning på Det Kgl. Teaters Gamle Scene og lørdag formiddag mulighed for at gå på egen hånd i det indre København på Strøget og i det gamle latinerkvarter.

Lidenskaberne raser på Gamle Scene, når to af de stærkeste og mest medrivende værker i Den Kongelige Ballets repertoire kan opleves på én og samme aften.
Først nedbryder en sadistisk danselærer langsomt sin elev i Flemming Flindts psykologiske balletgyser Enetime. Dernæst bliver den ellers stabile bondedreng James lokket væk fra sit eget bryllup af det yndige, overnaturlige væsen Sylfiden i Bournonvilles klassiske mesterværk af samme navn.
Lørdag er der billetter til Folketeatrets store musicalkomedie med et veloplagt orkester og glamourøse skuespillere  i forestillingen "Sugar", der bygger på filmen "Some like it hot" med Tony Curtis, Jack Lemmon og Marilyn Monroe i hovedrollerne.

"Det er spændende spisesteder og forskelligartet og virkelig god scenekunst, vi har fundet frem til på denne vores tredje Københavnertur", siger Anne-Marie Busch-Steenberg, som modtager bestillinger.

Der er stadig enkelte plader på turen.

Skrevet af AMBS, 18-05-2011