Et nyt initiativ i Hadsund

Et nyt initiativ i Hadsund

- en poesi-musik-teaterforestilling på daVinci.

Spilles ud over i København kun i Hadsund!

Man kan godt sige, at vi i Teaterkredsen Mariagerfjord drister os ud i noget lidt usædvanligt den 20. september ved at opføre den ret specielle forestilling "Forår i København" på en restaurant.

Næstformand Kirsten Hjarnø Mathiassen oplyser at Antonino, ejeren af "davinci RISTORANTE", Hadsund, straks var med på ideén, og hvad er mere oplagt end at høre en operasanger på en italiensk restaurant.

Det er imidlertid ikke kun kendte arier publikum skal nyde. Komponisten Pierre Dørge har skabt et musisk univers med ouverture, finale, indfald, vignetter og en romantisk evergreen kombineret med digte fra den nylig udkomne bog "Et sommerfuglekys" af den kendte københavnske teatermand, tidligere direktør på Hvidovre Teater, skuespilleren Sejer Andersen, som selv spiller med i forestillingen.

Den svensk/franske sopran Isabel Piganiol akkompagneres af pianist Madeleine Sjöstrand, som bl.a. begge i denne sommer medvirkede i Copenhagen Opera Festival på Frederiksberg Slot. Sceneinstruktør Madeleine Røn Juul, som i 1999 fik en Reumert, har samarbejdet med scenograf Christian Tom-Petersen.

Forestillingen spilles i september på Frederiksberg, dog den 20. september i Hadsund. Teaterkredsen glæder sig til, at en helt almindelige sensommeraften bliver til en helt ualmindelig aften ved Mariager Fjord.

Der kan samtidig med billetkøb bestilles en lækker tallerken antipasti fra kl. 17.30 inden forestillingen starter kl. 19.

Af hensyn til speciel sceneindretning beder vi om forhåndstilmelding/BILLETKØB på tlf. 9854 4343 eller pr.  e-mail.

Skrevet af KHM, 30-08-2011
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin