Hæsblæsende show i Norup gentages i Hobro og Arden

Mandag aften gik et forrygende one-women show over "scenen" i Norup Forsamlingshus. Den i bogstavelig forstand sprællevende skuespiller, Judith Rothenborg, opførte, bistået af pianisten Jan Overgaard og en mandshøj kludedukke, sit soloshow "Alder ingen Hindring" med indlagte revynumre, show, sketch, monologer o.s.v. på charmerende vis i freestyle som en fremadskridende dramatisk handling.

Det var skuespil, leg, forklædning, rollespil - og en meget bramfri omgang med sandheden om at blive gammel. Det var meget livsbekræftende, meget morsomt - en forestilling med stor kærlighed og varme, som betog det teaterinteresserede publikum. Aftenen sluttede med stående ovationer. Og det var velfortjent!

Udover tirsdag i Biecentret i Hobro præsenterer Teaterkredsen Mariagerfjord forestillingen igen på torsdag kl. 14 i Arden Kulturhus. Billetter kan købes ved indgangen.

Norup Forsamlingshus lagde hus til Teaterkredsens årlige generalforsamling før forestillingen. Af formandens beretning fremgik det, at Teaterkredsen i 2010-2011 har haft et godt år med kvalitetsforestillinger, høj belægningsprocent og med et pænt regnskabsoverskud, der tillader de nødvendige hensættelser til kommende forestillinger, og med ca. 45 % forøgelse af billetsalget.

Efter valg til bestyrelsen består denne af: Ivan Mikkelsen, Mariager, Kirsten Hjarnø Mathiassen, Hobro, Jytte Frederiksen, Hobro, Aase Thorsen, Hvornum, Anne-Marie Busch-Steenberg, Sdr. Onsild. Suppleanter er Kirsten Eriksen, Hadsund og Mogens Hedegaard, Krogen.

Skrevet af KHM, 27-09-2011
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Mine oplysninger