Hør Piganiol på davinci Ristorante

Den svensk-franske sopran Isabel Piganiol optræder i denne sommers Slotskoncert i den smukke slotsgård på Frederiksberg Slot akkompagneret af pianisten Madeleine Sjöstrand.

Har man ikke mulighed for at høre Isabel Piganiol i København, gør TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD opmærksom på sit arrangement

Tirsdag den 20. september kl. 19.00
"davinci RISTORANTE" i Hadsund.

Isabel Piganiol har optrådt med Den Ny Opera, Nordjysk Operakompagni, Den Anden Opera, Ystad Operan, Malmø Stadsteaters Operaverkstad og OperaNord i roller som Verdis Desdemona, Rossinis Rosina, og Mozarts Cherubino, og har de seneste år opbygget en omfattende koncertvirksomhed i udlandet, deriblandt Sverige, Norge, Schweiz, Østrig og Frankrig. Isabel Piganiol er desuden medlem af trioen Nordic Sopranos.

Madeleine Sjöstrand er uddannet pianist på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og efterfølgende på Julliard School i New York. Hun har bl.a. optrådt i Lincoln Center og Carnegie Hall i New York, Forum Ranieri i Monte Carlo og Regard de Cygne i Paris. Madeleine Sjöstrand optræder både på den klassiske og den rytmiske scene.

Skrevet af KHM, 25-07-2011
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin