Sæsonen slutter med to ekstraforestillinger

Teaterkredsen Mariagerfjord sluttede, bortset fra to ekstra forestillinger på Hobro Friskole den 9. juni og Astrup Friskole den 10. juni, sin vellykkede, ordinære sæson 2010/11 den 12. april med en meget speciel forestilling "Alkymisten", en produktion Havmågen i Hobro og Astrupfra FILUREN og TEATER VESTVOLDEN.

Forestillingen, der bl.a. har gået i et stykke tid på Børneteatret FILUREN på Musikhuset i Aarhus viste, hvordan flere medier kan spille sammen i en billedrig udgave, hvor der ikke blev sparet på hverken effekter, computeranimationer, lyd, lys og farver.

Paulo Coelhos bog "Alkymisten", som er læst i over 35 millioner eksemplarer verden over, blev spillet i den helt udsolgte Multimediesal på Hobro Idrætscenter, der fint levede op til det krævede plane spilleareal på 8 x 8 m, opbygning af tilskuerpladserne og absolut mørklægning.

Helle Larsen, Teaterkredsens formand, takkede efter forestillingen for den store publikumsstøtte Teaterkredsen har og fortalte, at det nye program for sæsonen 2011/12 tilsendes medlemmerne før påske. Programmet vil efterfølgende i maj blive lagt ud på kommunens biblioteker m.v. og vil så også blive offentliggjort her på hjemmesiden.

Da der er flere meget attraktive forestillinger, får medlemmer mulighed for at købe billetter først.
Den 7. og 8. oktober er der f.eks. arrangeret teatertur til København med tilmelding senest den 20. juni 2011.

Skrevet af AMBS, 15-04-2011