Bådteatret lægger til i Hadsund KulturCenter!

"Når nu vi kvinder føder børnene, indtager arbejdsmarkedet, er blevet undertrykt i årtusinder og alligevel stadig udgør den halvdel af befolkningen, som lever længst - og man så betegner OS som det svage køn; - hvilket slags køn er så den anden halvdel"?!

Det er det centrale spørgsmål i kabaretten "Det Svage Køn - hun og hun imellem", som torsdag den 22. marts kan opleves i Hadsund KulturCenter. En kabaret om roller, selvsikkerhed og Gin´n tonic. Kabaretten er skrevet af Jakob Morild fra Café Liva, som i INFORMATION betegnes som Danmarks skarpeste komiker.

Publikum vil blive underholdt med en svirpende skæg kabaret fra det populære bådteater, der ellers holder til i kanalen i Nyhavn, men som nu har begivet sig på turné i det jyske. Forestillingen spilles af to kvindelige skuespillere, komikerne Joy-Maria Frederiksen og Mette Markmann akkompagneret af guitaristen Jan Rørdam og bassisten Eva Skipper.

Professionelle teateroplevelser af vidt forskellig karakterer opleves i disse forårsmåneder i Mariagerfjord Kommune. Teaterkredsen Mariagerfjord havde totalt udsolgt til den flotte danseforestilling "Atlas" med Uppercut Danseteater i Hobro Idrætscenter den 26. februar. Tirsdag aften den 6. marts i Hobro Theater var det Danmarks største turnéteater, FOLKETEATRET, der trak et stort publikum til den Reumert nominerede forestilling "Lykke Bjørn" med bl.a. den kendte skuespiller og jazzsanger Lotte Andersen.

Efter "Det svage køn..." byder Teaterkredsen på endnu fire små forestillinger i denne sæson, som ender med en Festuge-forestilling i Øster Hurup. Se dem her på hjemmesiden.

I samarbejde med Frikvarteret indbyder Teaterkredsen den 22. marts til vid, vedmod, satire i dejligt musikalsk selskab - og til at få en morsom aften med kollegaer, venner eller familie.

I forbindelse med billetkøb på tlf. 9854 4343 kan der bestilles antipasti på davinci fra kl. 17.30.

Skrevet af KHM, 06-03-2012