Det Kongelige Teater kommer!

Borgerne i Himmerland kan nu gå i Det Kongelige Teater uden den lange rejse til København. Det bliver muligt når Sparekassen Hobro sammen med Teaterkredsen Mariagerfjord i den kommende sæson har bestilt Det Kongelige Teater til at optræde på Hobro Theater.

"Vi er glade for, for første gang i mands minde, at kunne præsentere Det Kongelige Teater i Mariagerfjord" siger Teaterkredsens formand, Kirsten Hjarnø Mathiassen, og fortsætter: "Bestyrelsen har i den nye sæson 2012-2013 valgt 12 meget forskellige forestillinger med høj kvalitet og aktualitet".

Se sæsonbrochuren, som kan hentes på alle fire biblioteker i Mariagerfjord Kommune. Men se også www.teaterkredsenmariagerfjord.dk med mere udførlig omtale af de enkelte forestillinger, eller mød os på Facebook.

Kendte skuespillere som Kurt Ravn, Birthe Neumann, Karen-Lise Mynster, Ina-Miriam Rosenbaum med søster og far, samt "Danmarks skarpeste komiker", Jacob Morrild, m.fl. vil gæste Mariagerfjord.

Nogen af teaterforestillingerne arrangeres i Kulturhuset i Arden, Hadsund KulturCenter, Hobro Idrætscenter, Havbakkeskolen i Als, Døstrup og Snæbum forsamlingshuse samt på Davinci Ristorante i Hadsund. Her vil der være sjove og musikalske kabaretter med bid og vid, Preben Kaas' tekstunivers, tankevækkende og rørende teater og forrygende moderne dans og breakdance.

På Hobro Theater, som kan fejre sit 110 års jubilæum i år, har Teaterkredsen i anledning af jubilæet arrangeret fire forestillinger med hhv. Det Kongelige Teater, Folketeatret, Landsteatret og Svalegangen.Før alle forestillingerne er der mulighed for at samles med familie, venner og kollegaer i hyggeligt selskab om en teaterbuffet i Theater Restauranten".

Skrevet af KHM, 21-05-2012
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin