Hvad kalder man bryllupsdagen efter 40 års ægteskab? Deltag i konkurrencen!

Hvad kalder man bryllupsdagen efter 40 års ægteskab? Deltag i konkurrencen! Birthe Neumann og Kurt Ravn

Genveje

Alle indbydes til at deltage i vores konkurrrence om: Hvad kalder man det bryllup, man fejrer, når man har været gift i 40 år?

Svar med navn og telefonnummer sendes til formand@tkmf.dk eller til adressen: Sønder Ulstrupvej 5, 9500 Hobro. Man kan kun afgive et svar. Indsendere af det rigtige svar deltager i lodtrækningen om en præmie, en god teateraften, som Teaterkredsen og Theater Restauranten tilbyder, nemlig: To teaterbilletter til den 27. september, "SMÅ GRÅ LØGNE" og 2 x teaterbuffet, som Theater Restauranten byder på før forestillingen.

Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er den den 24. september.

Rundt om i landets 66 teaterforeninger er sæsonen for alvor startet. Teaterkredsen Mariagerfjord har netop taget hul på sæsonens 14 forskellige forestillinger og startede den 13. september med familiekrøniken "3 x Rosenbaum" i Kulturhuset i Arden.

Nu er det skuespillerne Birthe Neumann og Kurt Ravn der optræder torsdag den 27. september på Hobro Theater i Simon Bretts festlige lystspill "Små Grå Løgne", som havde urpremiere i England i 2009.

"Små Grå Løgne" handler om et ægtepar i pensionsalderen - det såkaldte "grå guld". Publikum får et lunt og meget morsomt indblik i en tilfældig dag i deres liv, hvor rutinerne efter 40 års tilløb har fundet et helt fast mønster.

Ægteskabelige vaner og uvaner afløser hinanden i en række velkendte situationer, fuld af opsparet irritation og kærlig overbærenhed. Men dagen afslører, at parret alligevel ikke ved alt om hinanden. Forestillingen stiller spørgsmålet: Hvor meget er det overhovedet godt at lade hinanden vide, hvis ægteskabet skal fungere?

Oplev de kendte skuespillere på Hobro Theater og nyd en teaterbuffet før forestillingen!

Skrevet af KHM, 15-09-2012
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin