Jekyll & Hyde som familieforestilling i Arden

"Det er lykkedes Kulturhusforeningen og Teaterkredsen Mariagerfjord at få skuespilleren, den prisbelønnede klovn, Paolo Nani, som optræder med "Jekyll & Hyde", til Mariagerfjord," siger formand for teaterforeningen, Kirsten Hjarnø Mathiassen, og fortsætter: "Det er den klassiske gyserroman om den gale videnskabsmand, som i sin søgen efter viden, ender med at gøre ulykkelige ting"!

Denne gyser-teaterforestilling spiller torsdag den 12. april kl. 19.30 i Arden Kulturhus for voksne samt børn og unge fra 8 år og opefter.

Publikum følger en genert professor og hans problemer med at præsentere sit mesterværk. Gennem en række eksperimenter lykkes det Jekyll at spalte sin person i to, således at alle lasterne kommer til udløb i mr. Hyde, mens han som dr. Jekyll kan være helt igennem respektabel.

Det lykkes ham at fremstille en medicin som, efter indtagelse, forvandler ham til en ny overraskende version af sig selv. Stærk, udadvendt, og selvsikker... men også fuldstændig uforudsigelig.

Stykket er en advarsel til publikum om at passe på ikke at lade sig overmande af lysterne, da det kan få grufulde konsekvenser. Men Paolo Nani forstår at iklæde denne dystre historie klovnens forsonende og humoristiske klædedragt!

Kulturhusforeningen og Teaterkredsen glæder sig til at vise familieforestillingen med Paolo Nani, som er en sand mester i sit fag.

Skrevet af KHM, 28-03-2012