Niels Ellegaard i absurd situationskomedie

Niels Ellegaard i absurd situationskomedie Mr.Chance/Niels Ellegaard

Genveje

Niels Ellegaard, kendt bl.a. fra Cirkusrevyen, spiller den 6. november 2012 på Hobro Theater hovedrollen i forestillingen VELKOMMEN sammen med tre andre skuespillere.

Teaterkredsen Mariagerfjord er arrangør af denne morsomme og underfundige forestilling fra Teatret Svalegangen, som starter sin turné i Hobro, hvor den vises for første gang i Nordjylland.

Teateraftenen kan begynde med en teaterbuffet før forestillingen. Spisebillet og teaterbillet kan købes ved henvendelse på telefon 2020 9865 eller til billet@tkmf.dk. Der vil blive mulighed for at hilse på skuespillerne efter forestillingen, hvor Teaterkredsen er vært ved et glas vin.

VELKOMMEN er en varm og humoristisk teaterforestilling, der tjener som en yderst aktuel kommentar til den “kendisfeber” og tomme retorik, der i dag præger alt fra X Factor til politik.

Forestillingens handling er ligeså enkel, som den er rørende og tankevækkende. Det er historien om den enfoldige gartner, Chance, der har levet hele sit liv beskyttet og gemt væk fra verden i et hus med en park omkranset af høje mure. En skønne dag kastes han ud i den pulserende virkelighed, hvor han er uhjælpeligt fortabt. Men ved skæbnens ironi bliver hans første jordnære betragtninger pludselig ophøjet til metaforisk visdom.

Uden selv at vide hvordan og hvorfor, bliver Chance efterhånden genstand for alles opmærksomhed og beundring, og uden at ville det, bliver han hurtigt en del af den økonomiske og politiske elite.

VELKOMMEN er en teaterbearbejdelse af Jerzy Kosinskis roman “Being There” fra 1971, på dansk "Velkommen Mr. Chance”, filmatiseret i 1979 med Peter Sellers og Shirley MacLaine.

Teaterkredsen byder velkommen til en fornøjelig aften.

Skrevet af KHM, 17-10-2012
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Mine oplysninger