Og vinderen er .....!

Og vinderen er .....! Birthe Neumann og Kurt Ravn

I anledning af det engelske lystspil "Små Grå Løgne", som på torsdag den 27. september 2012 bliver spillet på Hobro Theater med Kurt Ravn og Birthe Neumann i hovedrollerne, udskrev Teaterkredsen Mariagerfjord en lille konkurrence i relation til handlingen om et ægtepar, der havde været gift i 40 år. Konkurrencespørgsmålet var: "Hvad kalder man bryllupsdagen efter 40 års ægteskab"?

Blandt de mange rigtige svar, nemlig "Rubinbryllup", er der trukket lod om to teaterbilletter til den aktuelle forestilling samt to tilhørende spisebilletter til en lækker teaterbuffet før forestillingen. Vinderne blev Issa Dam Kristensen, Banegårdsvej i Hobro.

Teaterkredsen har med denne forestilling taget fat på 4 dejlige forestillinger, som alle spilles på Hobro Theater, der blev indviet i 1902. Scenefaciliteterne er så at sige ikke just de mest moderne, idet det er meget besværligt at få scenegrejet hejst op i mere end første sals højde. Til gengæld er skuespillerne, der kommer på turné, rigtig glade for selve scenerummet med kontakten til publikum i den gamle sal.

Der er venteliste til billetter på torsdag, men Teaterkredsen gør opmærksom på endnu to gode forestillinger på Hobro Theater her i efteråret, nemlig den 30. oktober 2012 "Hitler on the Roof" med Ina-Miriam Rosenbaum i hovedrollen og den 6. november 2012 den absurd humoristiske situationskomedie "Velkommen" med Niels Ellegaard i den gennemgående hovedrolle som Mr. Chance..

Skrevet af KHM, 25-09-2012
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin