Teater-Mecca i Mariagerfjord

Teater-Mecca i Mariagerfjord

"Vi har arrangeret flere forestillinger end nogensinde i foreningens historie, vi har spillet på flere forskellige scener end nogensinde før, og vi har kombineret en flot, moderne danseforestilling med tre danse-workshops med breakdance for de unge" siger formanden for Teaterkredsen Mariagerfjord, Kirsten Hjarnø Mathiassen, og indrømmer, at det har været hårdt arbejde for de fem bestyrelsesmedlemmer.

"Bestyrelsen har til gengæld glædet sig over, at så meget teater, så varieret, farverigt, morsomt, men også følelsesmæssig stærkt har fejet over scenerne i Mariagerfjord kommune -  teaterforestillinger der også tiltrækker publikum udenfor kommunen" fortsætter den tilfredse formand, som på generalforsamlingen den 17. september i Theater Restauranten i Hobro kan aflægge en meget positiv årsberetning.

For at sætte perspektiv på den flotte sæson har Teaterkredsen desuden indbudt formanden for Danmarks Teaterforeninger, Lars Salling, til at causere over teatersituationen i resten af landet.

Den nye sæson 2012-2013 starter allerede torsdag den 13. september med den musikalske fortælling om og med 3 x Rosenbaum i Arden Kulturhus. Ganske vist er der ikke planlagt helt så mange forestillinger i denne sæson som i den sidste. Til gengæld er der endnu mere fokus på kvaliteten med mange landskendte skuespillere og større ensembler.

Kulminationen kommer til foråret, når et sponsorat fra Sparekassen Hobro har gjort det muligt for første gang i mands minde at præsentere Det Kongelig Teater på Hobro Theater.

Fordelingen af sæsonbrochuren til frisører, lægekonsultationer, pengeinstitutter og biblioteker er netop afsluttet, så publikum der kan få overblik over, hvad der venter.

Skrevet af KHM, 02-09-2012
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin