Til grin i Hadsund...

Til grin i Hadsund...

Genveje

Rødstrømpernes og de sidste husmødres døtre sættes på spidsen i et komisk, parodierende spil om den moderne - og næsten modne(?) - kvinde anno 2011.

To veninder i 40'erne mødes på en café midt i karrieren; midt i myldretiden; midt i dagligdagen; midt i krisen; midt i livet....

En kabaret om roller, selvsikkerhed og Gin'n tonic, der stiller det store altafgørende spørgsmål: Når nu vi kvinder føder børnene, indtager arbejdsmarkedet, er blevet undertrykt i årtusinder og alligevel stadig udgør den halvdel af befolkningen, som lever længst - og man så betegner OS som det svage køn, hvilket slags køn er så den anden halvdel?!!

Kabaretten, "Det svage køn", er skrevet af "Danmarks skarpeste komiker" Jacob Morild (kendt fra kabaretten "Var det det", som i den grad på intelligent vis underholdt en fuld sal i Kulturhuset i Arden sidste efterår).

Der er musik af Jan Rørdam, og på scenen står 2 meget, meget morsomme skuespillerinner, Joy-Maria Frederiksen og Mette Marckmann, akkompagneret af bassisten Eva Skipper og guitaristen Jan Rørdam.

Pressen  skrev:
"Vid, vemod og satire!" (Berlingske T.)
"Svirpende skæg cabaret om kvinder og mænd på Liva!" (JP)
"Dejligt musikalsk selskab." (Politiken)

Skrevet af KHM, 17-02-2012