Fra Hobro til Holberg

Fra Hobro til Holberg Niels Vandrefalk

- sådan lyder titlen på et causeri af ”Teatermanden med luft under vingerne”, skuespilleren, instruktøren, forfatteren og dramatikeren Niels Vandrefalk, opvokset i Hobro som Niels Andersen (Nordre Skole), uddannet på Det Kongelige Teater, nu i spidsen for Holbergteatret i Sorø, som han intens arbejder for at udvikle til et kunstnerisk fyrtårn med Holberg som ikon.

Til Teaterkredsen Mariagerfjords generalforsamling tirsdag den 24. september 2013 i Hobros Theater Restaurant vil vi gense ildsjælen Niels Vandrefalk. Han vil fortælle som det teatergale menneske og den kompromisløse og erfarne skuespiller, han er. For Niels er teater ikke kun en begivenhed, det er en livsform, en forestilling om teatrets magi.

Niels Vandrefalk har i de senere år underholdt og fængslet publikum, store som små, i forbindelse med Teaterkredsens samarbejde med forsamlingshuse og utraditionelle spillesteder rundt om i hele Mariagerfjord Kommune.

Men før vi slipper Niels løs denne aften, er der generalforsamling i henhold til vedtægterne. Medlemskab på 30 kr. kan købes ved indgangen.

Alle er velkomne, men af hensyn til et lille traktement beder bestyrelsen om tilmelding på 2020 9865.

Skrevet af KHM, 19-09-2013
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Mine oplysninger