Hede rytmer i idrætshallen

Hede rytmer i idrætshallen Danserne (f.v) Jakob, Fatih, Mikael, Mark, Cher og Lukas

Det gik da vist meget godt!” var den beskedne underdrivelse fra Ann-Marie Busch-Steenberg, næstformand i Teaterkredsen Mariagerfjord, efter at 300 begejstrede fortrinsvis teenagere havde overværet det forrygende danseshow, Atlas, med en kvindelig og seks mandlige dansere fra Uppercut Danseteater, København NV.

Trods skader og afbud gennemførte de unge dansere et program, der begejstrede tilskuerne fra deres egen generation, hvoraf nogen havde taget turen helt fra Horsens. Forestillingen i Hobro blev den sidste opførelse af Atlas, som nu har være på programmet i to år, og som begge år har gæstet Hobro Idrætscenter. Også en af de fire oprindelige koreografer, Cher Guertze fra USA, overværede afskedsforestillingen.

Næste år kommer Uppercut igen den 27. februar 2014 med et helt nyt show, One, som er lige så inspirerende og motiverende, som sidste år da Atlas blev indledt med tre breakdance-workshops på Gymnasiet, i Idrætscentret og på Onsild Idrætsefterskole.

Udover koreografen medvirkede danserne Stephanie Thomasen, Mark Mouritzen, Fatih Berber, Lukas Larsen, Jakob Molboe, Grimah Nordine-Dany og Mikael Santana M. Jensen.

Skrevet af MH, 02-03-2013
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab