”HOVEDLØS SOMMER” - provokerende og mystisk teaterstykke *****

”HOVEDLØS SOMMER”  - provokerende og mystisk teaterstykke *****

Genveje

Helt hovedløst er det nu ikke, når Teaterkredsen sammen med Sparekassen Hobro har hyret Det Kongelige Teater til Mariagerfjord med Erling Jepsens anmelderroste, succes forestilling ”Hovedløs Sommer”, som netop har haft premiere på Skuespilhuset i København. Nu kommer forestillingen på turné og spilles på Hobro Theater tirsdag den 5. marts.

”Der venter det teater- og dramainteresseret publikum en forrygende teaterforestilling i Madeleine Røn Juuls iscenesættelse, en forestilling med et uimodståeligt skær af mystik og sarkasme, med gode grin og gedigne gys”, siger Kirsten Selchau fra Teaterkredsens bestyrelse og fortsætter: ”Det er en veldrejet komedie fra Erling Jepsens side, original og overrumplende, og der er rig mulighed for bearbejdelse i forhold til romanen af samme navn”.

Skuespillerensemblet er på 9 medvirkende. Erling Jepsen giver os en historie, som både er genkendelig og grotesk, et troværdigt billede af en almindelig dansk familie i et hus på landet. Men er det virkelighed eller mareridt, når han bringer os ned i ukendte rum, dybt nede i familiens store have?

Denne spændende teateraften kan indledes med en lækker teaterbuffet i Teater Restauranten før forestillingen og bestilles sammen med teaterbilletten på tlf. 2020 9865 eller på billet@teaterkredsenmariagerfjord.dk

Skrevet af KHM, 12-02-2013
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab