LANDSBYDEGNEN i Døstrup

LANDSBYDEGNEN i Døstrup Niels Vandrefalk som landsbydegnen

Skuespilleren Niels Vandrefalk giver en moderne udgave for 13-18 år, voksne og seniorer af Blichers berømte ”En Landsbydegns Dagbog”, en fortælling om den ensomme Morten Vinge, der forelsker sig i den unge adelsfrøken Sophie (Marie Grubbe).
Om hans tid som krigsfange og som svensk soldat i Rusland. Og hans dramatiske tilbagevenden til en fortid, hvor ”alt er forandret”. Som fremmed i sit egent land.

Som dreng drømte Morten Vinge om at blive præst, men da hans far døde, måtte han tage tjeneste på godset Tjele for at forsørge sin mor. Her forelskede han sig i nådigherrens datter, Frøken Sophie, bedre kendt som Marie Grubbe, en forelskelse, der absolut ikke blev gengældt.

Minderne står prentet i dagbogen af en følsom og tænksom, men også livskraftig mand og rummer et hjerteskærende portræt af en berømt dansk kvindeskæbne.

Menighedsrådet i Øls-Hørby-Døstrup har i samarbejde med Teaterkredsen Mariagerfjord arrangeret denne intense og følsomt fremførte teaterforestilling i Døstrup Kultur- og Forsamlingshus onsdag den 20. marts kl. 19.30, hvor der efter forestillingen vil blive lejlighed til en dialog med skuespilleren.

Billetter kan købes ved indgangen, men af hensyn til traktement bedes man tilmelde sig på tlf. 2396 0084

Skrevet af KHM, 05-03-2013
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab