TEATER SOM SOCIAL OPLEVELSE

TEATER SOM SOCIAL OPLEVELSE Plakaten 2013-2014

Genveje

I sæson 2013-2014 arrangerer Teaterkredsen Mariagerfjord spisning før endnu flere teaterforestillinger og møder med forestillingernes medvirkende efter andre forestillinger.
Vi tilbyder vore medlemmer en kombination med teater og virksomhedsbesøg, og vi giver ”mængderabat” på tre forestillinger på Hobro Theater.

Sæsonens helt specielle forestilling bliver Danmarkspremieren på et internationalt show i verdensklasse på Mariagerfjord Gymnasium i oktober, en komisk mime- og usikforestilling med den geniale italienske musikalske klovn ”ENNIO”. Musikken og tempoet vil helt sikkert tiltale ungdommen, mens vi alle bliver imponeret af ekvilibrismen og humoren.

Danseforestillingen ”ONE” i Hobro Idrætscenter med Uppercut Danseteater vil som de tidligere år have særlig appel til unge mennesker og alle som elsker tempo og den sublime teknik, der udtrykker følelserne i den moderne dans, break- og streetdance.

”MONSTEROPERA” er en uhyggelig hyggelig opera for børn i alderen 5-10 år og deres forældre og bedsteforældre.

På Hobro Theater er der tre nordjyske premierer på ”PETER OG ELGEN” og ”LOVESONG” i efteråret samt forestillingen ”TROFAST” efter nytår.
En stund i selskab med verdens største dramatiker Shakespeare får vi fra Folketeatret med skuespilleren, tidligere teaterdirektør Preben Harris, som spiller ”KONGER, SLYNGLER OG HELTE”.

Der er gensyn med operasangerne fra Figaros, som opfører den komiske operette ”HMS PINAFORE”, og man kan opleve flere gode, underholdende og eftertænksomme kabaretter med vid og god musik. Kabaretter, hvor man glædes over professionelle, kendte revykunstnere og skuespillere.

Billetsalget starter nu, enten ved henvendelse på telefon 2020 9865 eller via vores hjemmeside: www.teaterkredsenmariagerfjord.dk

Skrevet af KHM, 09-05-2013
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab