Det Kongelige Teater og Folketeatret til Mariagerfjord

Det Kongelige Teater og Folketeatret til Mariagerfjord

Forude venter en spændende sæson 2014-2015 med ti professionelle teaterforestillinger arrangeret af Teaterkredsen Mariagerfjord med landskendte skuespillere bl.a. Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Pia Rosenbaum, Sonja Oppenhagen og Lars Junggreen.

Den 24. september kommer SMÆKKYS på Davinci i Hadsund, et charmerende, musikalsk portræt af Poul Henningsen. Så følger Bodil Jørgensen den 2. oktober i Kulturhuset i Arden i Café Livas skønne Lulu Ziegler Kabaret DEN SIDSTE TURIST. Det Kgl. Teaters succesforestilling KÆLDERMENNESKET efter Dostojevskijs roman af samme navn med Rasmus Bjerg spilles den 20. oktober på Hobro Theater og Folketeatrets HUNDEN ER RASK om det groteske liv bag jerntæppet med Pia Rosenbaum spilles på Mariagerfjord Kulturskole den 30. oktober. Efteråret slutter med PAGTEN på Gasmuseet i Hobro om forholdet mellem Karen Blixen og Thorkild Bjørnvig.

Carstens Jensens internationalt berømmede roman VI, DE DRUKNEDE med mere end 100 års sømandshistorier, drengestreger, krig og mandomsprøver bliver til teater med fortællingen om mennesket i centrum på Hobro Theater først i det nye år. Den 5. februar kan Sonja Oppenhagen opleves i den kærlige og bevægende forestilling I AL STILHED i Hadsund KulturCenter.
Så følger LIVET ER EN GÅDE - løsningen står på bagsiden, en StormP kabaret, hvor muntert møder det sørgelige – en herlig aften med Figaros's Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen i Kulturhuset i Arden og i Den Gamle Biograf i Mariager. Sæsonen slutter den 9. april 2015 med et humoristisk billede af X-Factor-Generationen i forestillingen INGA OG LUTZ med skuespillere fra Teatret Svalegangen.

”Teaterkredsen er en af Danmarks 67 frivilligt arbejdende teaterforeninger, der med et samlet årligt billetsalg på ca. 330.000 stk. er afgørende for formidlingen af kvalitetsteater uden for de store byer” siger bestyrelsesmedlem Kirsten Selchau og fortsætter: ”Vi er glade for at kunne præsentere den nye sæsons alsidige program, der også har et højt kunstnerisk niveau.” Kirsten Selchau var den ene af Teaterkredsen Mariagerfjord repræsentanter på Danmarks Teaterforeningers teaterseminar sidst november, hvor forestillingerne blev indkøbt.

Her på hjemmeside kan man købe billetter online og bl.a. læse om at blive medlem, medlemsfordele, teaterrejser og andre arrangementer. Den nye sæsonbrochure kan downloades nederst på denne hjemmesiden og ligger på alle kommunens biblioteker, hvor man også kan købe billetter, hvis man ikke selv har computer.

Skrevet af KHM, 23-05-2014
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT OG MEDLEMSKAB FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Log af eller på din kundeprofil