Intim fortælling om Karen Blixens verden

Intim fortælling om Karen Blixens  verden Paul Chr. Arnbak. Foto: Niels Reiter

På grund af sognepræst Paul Chr. Arnbaks personlige bekendtskab med Karen Blixen fik hans foredrag om den store danske forfatter en anden og mere personlig vinkel, end tilhørerne havde forventet.

Den mundtlige fortælleform holdt for alvor sit indtog i GASmuseets særprægede og stemningsfulde lokaler den 12. november, da Arnbak for en forsamling af litteratur- og teaterinteresserede holdt foredrag om Danmarks store forfatter Karen Blixen og den litteratur, der omgav hende.

”Teaterkredsen takker publikum for den store interesse for vore forestillinger og arrangementer. Vi ønsker alle en GLÆDELIG JUL og et GODT NYTÅR samtidig med, at vi tilbyder den gode julegaveidé, som et gavekort til Teaterkredsens forestillinger er,” siger formand Kirsten Hjarnø Mathiassen. Gavekort og billetter kan købes på Teaterkredsens hjemmeside, www.tkmf.dk.

Teaterkredsens efterårssæson slutter den 26. november med den udsolgte Blixen forestilling PAGTEN, men straks i januar tager vi hul på et spændende forårsprogram med fokus på en anden kendt dansk forfatter, CARSTEN JENSEN. Vi ser frem til gensynet med publikum.

Skrevet af KHM, 24-11-2014
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin