Oplev SMÆKKYS med alle sanser

Oplev SMÆKKYS med alle sanser

Genveje

Teatersæsonen 14/15 i Mariagerfjord begynder med et SMÆKKYS!

Teaterkredsen byder i sæsonen på 10 forestillinger og viser som den første i rækken, onsdag den 24. september kl. 19.30, den  fornøjelige musikforestilling: ”SMÆKKYS – PH i tide og utide”, som i ord og toner tegner et portræt af arkitekten, kritikeren og forfatteren Poul Henningsen - visemageren, skribenten og samfundskritikeren.

Et portræt af et hjertevarmt, skarpsindigt og dybt engageret menneske, der i tide og utide på både irriterende og inspirerende vis blandede sig i mangt og meget med vid, skarphed og humor. I forestillingen hører vi mange af hans kendte viser - hvem husker ikke ”Man binder os på mund og hånd”, ”Ølhunden”, ”Jeg gir mit humør en gang lak”, ”I dit korte liv” osv. osv.

Rammen om det hele er Poul Henningsens ombruste liv fra fødsel til død, fortalt med såvel hans egne som andres ord. Hans passioner for drager, biler og lys (PH-lampen hænger i tusindvis af danske hjem) – den tekniske mand og den bløde mand.

Det hele fremføres af sangerne Rikke Duelund og Allan Høier akkompagneret af guitaristen Allan Thorsgaard. Instruktør er Judith Rothenborg, og det er Teatret OPtimis, der har produceret forestillingen. En forestilling, der professionelt, charmerende og i højt tempo vil tryllebinde os i 2 x 50 minutter.

Det foregår på Davinci Ristorante i Hadsund i intime omgivelser, hvor der før forestillingen kan indtages en italiensk specialitet, Antipasto, som købes samtidig med billetterne på denne hjemmeside eller på bibliotekerne.

Skrevet af KHM, 23-09-2014
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin