Danseforestilling og workshops på skolerne

Danseforestilling og workshops på skolerne

Erfaringerne fra tidligere års besøg af Uppercut Danseteater er, at de unge danseres optræden og workshops med dem er interessant og virker inspirerende på unge fra omkring 12-års alderen. Derfor opfordrer Teaterkredsen skolerne til i skoleplanerne for næste forår at indlægge danse-workshops og et besøg ved Uppercuts danseforestilling 

3600 og JUST BLAZIN', tirsdag den 2. februar 2016, kl. 19.30, i Hobro Idrætscenter.

Billetprisen for unge under 25 år er ikke hævet i adskillige år og er stadig 65 kr. med 10% rabat ved samlet køb af 10 eller flere billetter. I 2012, 2013 og 2014 blev der udsolgt i Idrætscentret, så vent ikke for længe med at købe billetterne her på hjemmesiden.

Som ved de tidligere besøg af Uppercut Danseteater har Teaterkredsen også denne gang mulighed for at formidle afholdelse af et antal danse-workshops med en eller flere af de dygtige, unge dansere som instruktører i Hip-hop og Breakdance.

Undervisningen af indtil 1½ times varighed kan foregår i en gymnastiksal eller et andet større lokale med hold på op til ca. 20 deltagere. Da instruktørerne skal rejse fra København ønskes flere workshops samlet på samme dag og helst på samme sted. Teaterkredsen kan dog være behjælpelig med transport af instruktørerne indenfor Mariagerfjord Kommune.

Instruktørernes honorar er 600 kr. i timen, når det er samme dag og samme sted. Dertil kommer rejsen og eventuelt overnatning, som måske kan ske på en skole. Uppercut tilbyder også en ”pakkeløsning” med to instruktører i 1½ time for 2.500 kr. inklusiv rejse.

Som det fremgår er der ganske megen planlægning i forbindelse med workshops, som skal falde på plads og ikke mindst accepteres af Uppercut. Derfor bedes interesserede skoler hurtigst mulig meddele Teaterkredsen, hvad de er interesserede i, så vi kan undersøge mulighederne og planlægge afviklingen efter ”først-til-mølle” princippet.

Henvendelse til Teaterkredsen kan ske pr. e-mail til kontakt@tkmf.dk eller til Teaterkredsens kasserer, Mogens Hedegaard, på telefon 4028 8824 eftermiddag og aften. 

Gennemførelsen af danseforestillingen og workshops med Uppercut Danseteater er blandt andet sponseret af Sparekassen Hobro Fonden. Teaterkredsen har derfor mulighed for i tilfælde af særlige behov, i begrænset omfang at støtte gennemførelsen af workshops og eventuelt transporten til aftenforestillingen med et mindre tilskud. Denne mulighed vil dog også være afhængig af den samlede billetindtægt.

Skrevet af KHM, 20-06-2015
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin