Den Jyske Opera på Julemærkehjemmet

Den Jyske Opera på Julemærkehjemmet

Tom er 10 år. Han har det allerbedst, når han er alene med sin Mozart-spilledåse. Han lukker sig inde med spilledåsen og lever i en fantasiverden med helte og drager, konger og dronninger, hvor han ikke behøver at forholde sig til skolen, forældrene og vennerne.

Takket være sponsorater fra NOPA NORDIC A/S og SPAR NORD kan Teaterkredsen den 30. september tilbyde Julemærkehjemmet i Hobro den fantasifulde opera FOR ENDEN AF TUNNELLEN med Den Jyske Opera i samarbejde med Limfjordsteatret, hvor publikum inviteres med på en magisk vandring gennem tunnellen og ind i Toms verden af fantasi, men også ensomhed. 

Scenografien af Christian Q Clausen danner ramme om eventyrlige animationsfilm af Kim Fast. Peter Navarro­-Alonso kombinerer Mozarts vidunderlige, melodiske musik med et medrivende og overraskende elektronisk lydunivers. Gitta Malling fra Limfjordsteatret har instrueret forestillingen.

I denne sæson præsenterer Teaterkredsen Mariagerfjord et særdeles varieret teaterprogram med 14 forestillinger, der spænder fra et portræt af Halfdan Rasmussen i Øster Hurup over Det Kongelige Teaters ”suveræne sjæleryster” med Henning Jensen på Hobro Theater og Lulu Ziegler kabaret med Bodil Jørgensen i Mariager til sprudlende munter operette i Arden Kulturhus og et mesterstykke mellem Shakespeare og Dario Fo i Hadsund - for blot at nævne nogle.

”Teaterkredsen Mariagerfjord arrangerer udelukkende professionel scenekunst, som vi spreder så meget som muligt rundt i hele kommunen”, siger bestyrelsesformand Kirsten Hjarnø Mathiassen og fortsætter: ”Med kommunen i ryggen, med tilskud fra fonde og staten, og med støtte fra vore lokale sponsorer, kan vi igen i denne sæson tilbyde et alsidigt kvalitetsprogram, krydret med lejlighedsvise teaterrejser til store teateroplevelser i ind- og udland”

Skrevet af KHM, 01-09-2015
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Mine oplysninger