FÅ ENDEN PÅ KOMEDIEN I HOBRO!

FÅ ENDEN PÅ KOMEDIEN I HOBRO!

I AFDELINGEN FOR MINDRE PLANTER ånder alt fred og idyl, kaffemaskinen brygger og blandt spagnum og blomsterpinde har Lis og Dorthe deres daglige rutiner med plantebakker og stiklinger. Men det er ikke let at drive en planteskole, krisen kradser. Her bag urtepotter og trygge rutiner skal den lille afdeling beskæres med 50 %. I løbet af overvejelserne trækkes på elegant vis paralleller til aktuelle temaer om finanskrise og grådige kapitalfonde.

Men AFDELINGEN FOR MINDRE PLANTER er og bliver en munter komedie, der også kalder på respekten for det sublime spil, når Teatret Svalegangen mandag den 9. november opfører teaterforestillingen på Hobro Theater

Gregers Dirckinck-Holmfeld skriver i sin anmeldelse, at skuespiller, dramatiker og instruktør Hans Rønne og skuespillerne har skabt en både aktuel, rørende og tragikomisk forestilling, hvor man bliver gevaldigt underholdt. Forestillingen har fået 5 stjerner i de fleste landsdækkende dagblade, bl.a. Jyllandsposten, Politiken og Kristeligt Dagblad, og stykket er blevet betegnet som årets morsomste forestilling. Tidligere på året blev forestillingen også nomineret til den prestigefulde Reumert som ”Årets særpris for voksenproduktioner”.

Første station på en landsdækkende turné bliver Hobro, hvor Teaterkredsen glæder sig til, at byde vores teaterglade publikum velkommen til dette både underholdende og tankevækkende teaterstykke.

Før forestillingen kan der som sædvanligt indtages en lille 3 retters teatermenu i Hobro Theater Restaurant. Både teaterbillet og spisebillet købes online på www.tkmf.dk eller kontant på bibliotekerne.

Skrevet af KHM, 02-11-2015
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab