FLAGERMUSEN - nu med ægte kvinde

FLAGERMUSEN - nu med ægte kvinde

Usædvanligt frit efter Johann Strauss' vidunderlige operette kaster Figaros, som består af sangerne Lisbeth Kjærulf, Jakob Næslund og Hans Dueholm samt ”det store operetteorkester” i skikkelse af Allan Dahl Hansen, sig ud i en anderledes, skør og festlig udgave af FLAGERMUSEN.

Publikum blive ikke snydt for de elskede sange og melodier, når det går løs i Arden Kulturhus torsdag den 26. november kl. 19.30.

Den Ny Opera og Figaros garanterer, at det ikke vil gå stille af, når Lisbeth Kjærulf kræver sin plads. Hvem af herrerne afgiver frivilligt roller til den nye sopran? Hvor meget vil hun bestemme? Og bliver der nu ingen mænd i dametøj?

Uanset hvad, bliver der travlt både på og bag scenen, når der skal spilles 11 roller, synges stort operakor og danses fyrig czardas.

I samarbejde med Foreningen Kulturhuset i Arden har Teaterkredsen Mariagerfjord arrangeret denne festlige, musikalske aften. Spisning i forbindelse forestillingen er helt udsolgt, og der er kun få billetter tilbage på www.tkmf.dk eller på bibliotekerne.

Skrevet af KHM, 18-11-2015
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab