HENNING JENSEN I SIT LIVS ROLLE

I tre scener – morgen, middag og aften – ser en 82-årig pensioneret skuespiller tilbage på sit liv, hvor kunsten har været et ufravigeligt omdrejningspunkt. De valg, han har taget for kunstens skyld, har betydet, at han her, hvor han venter på døden, er absolut isoleret og alene. Han holder dog øje med hoveddøren, og pludselig banker det på…..

Ved uddeling af REUMERT-priserne i 2014 modtog Henning Jensen årets hæderspris bl.a. for sit spil i ”HELT ENKELT KOMPLICERET”, som fredag den 25. september går over scenen på Hobro Theater.

Det er igen lykkedes Teaterkredsen Mariagerfjord, takket være vore sponsorer, at arrangere noget af det bedste teater, der kan opleves her i landet. Således kan man møde dansk teaters ”grand old man”, kongelig skuespiller Henning Jensen i et af hans karrieres højdepunkter i forestillingen ”HELT ENKELT KOMPLICERET”.

Anmeldere og publikum var så begejstrede for forestillingen, at Det Kongelige Teater nu fortsætter succesen ud i hele Danmark. ”Suveræn sjæleryster” og ”fuldstændig vidunderlig” er bare nogle af de roser, som pressen overøste Henning Jensen med efter premieren på Det Kgl. Teater i 2013.

Skrevet af KHM, 16-09-2015
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin