Varm teateroplevelse i en kold tid

Skuespilleren Sonja Oppenhagen, der i 2012 vandt Lauritzens flotte Wauw-pris for sin fremragende præstation som den demensramte kvinde, Margrethe Hansen, vil stå på scenen sammen med Mikkel Kaastrup, der spiller hendes barnebarn, Jonas.

Formanden for Ældre Sagen i Nordjylland, Niels Tikjøb Olsen vil kl. 19.30 give sit oplæg til Teater Nordkrafts opførelse af skuespillet I AL STILHED på Hadsund Kulturcenter, torsdag den 5. februar 2015.

Det er en bevægende og stærk forestilling, der med humor og varme sætter fokus på demens, den alvorlige sygdom, der er svær både at forstå og håndtere. Sårbart og rørende viser hun forståelser og misforståelser mellem mormor og barnebarnet, der ofte besøger hende.

Efterhånden bemærker Jonas, at mormoderen blander tingene sammen, får svært ved at huske, bliver forvirret. Den kække mormor er langsomt på vej bort. Vi ser hende stavre omkring med blikket fuld af angst, afmagt og tomhed. Spørgende ser hun ud på os. Mørket har bredt sig i hendes sind.

”Teaterkredsen glæder sig til at byde alle velkommen til dette skuespil, der berører enhver” udtaler Sif Kristensen fra Teaterkredsens bestyrelse og tilføjer:”Takket være et sponsorat fra Advokathuset Helle Larsen sælger vi billetter til en favorabel pris på www.tkmf.dk eller kontant på bibliotekerne.”

Skrevet af KHM, 21-01-2015
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin