Eksplosiv og halsbrækkende breakdance i Hobro Idrætscenter

Eksplosiv og halsbrækkende breakdance i Hobro Idrætscenter

Det er vildt betagende og næsten ikke til at tro” udtaler Inge Reiter fra Teaterkredsens bestyrelse, som opfordrer forældre og bedsteforældre til at tage deres unge over 12 år med for at se usædvanlig scenekunst og ungdomsdans i en fælles og særlig god oplevelse

Onsdag den 2. marts kl. 19.30 indtager de unge dygtige dansere fra UPPERCUT Danseteater igen Hobro med deres forrygende, jazzede og humoristiske drengeshow. De er med forestillingen ”360 grader” blevet reumertnomineret og har høstet begejstrede anmeldelser. De har danset verden over med deres stilsikre, moderne dans blandet med breakdance, tilsat ubesværet charme og overskud.

Stormen raser, sneen fyger, isen knager og den opdagelsesrejsende kæmper sig over Arktis. Inspireret af løgnens natur, og de opdagelsesrejsende fantastiske fortællinger hjembragt fra Grønland, tager Uppercut Danseteater, musikgruppen Efterklang, og komponisten Karsten Fundal, fat i en iskold fortælling om, hvad der sker, når en hvid løgn bliver sort.

Efter ”360 grader” og pause danser 6 dansere i et jazzet festfyrværkeri i ”Just Blazin”. Med svingende jazzrytmer, 1920'er stil, højt tempo og godt humør leverer UPPERCUT Danseteater en hæsblæsende forestilling fuld af charme.

Billetter købes her på www.tkmf.dk eller på bibliotekerne.

Skrevet af KHM, 18-02-2016
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab