En ny sæson med vid, bid og bredde

Bredde både i repertoire og spillesteder, da vi atter i år bestræber os på at bringe mangfoldigt teater ud i mange kroge af kommunen.

Vores repertoire belyser bl.a. aktuelle samfundsspørgsmål med varme og humor. Efter tre festlige forestillinger i uge 37 skal vi senere på måneden opleve den anmelderroste musikteaterforestilling THE EINSTEIN OF SEX, der med vid tager fat om homoernes vilkår for 100 år siden. 

Den fra medierne kendte kunstner Farshad Kholghi beretter i sin forestilling, ”KAN DU SIGE RØDGRØD MED FLØDE” meget personligt og humoristisk om sin og moderens flugt fra det krigshærgede Iran. Det er ikke idel idyl at komme til Danmark, en integration fyldt med både sproglige og normmæssige vanskeligheder, med mange nederlag, men også sejre med hjælp fra venner og lærere, så han nu har et liv, en karriere her i Danmark.

Et andet alvorligt samfundsemne vi sætter fokus på, er den voksende udbredelse af demenssygdomme. De unge dygtige skuespillere fra Teatergrad spiller forestillingen, ”HUSKER DU”. Rørende og humoristisk tegner de billedet af den demente mand, der vil spise et jordbær, mens han endnu husker, hvordan det smager. Til toner, der vækker erindring, danser han med sin datter, noget er der dog tilbage.

Og erindringerne, som vi alle har, vækker Finn Nielsen til live hos os i sin revy-cabaret, ”SHOWTIME”. I ord og toner tager han os med på mindernes landevej, med ironi og humor mindes han – nu med læsebriller for årene er jo gået – den tid der var, og tænker på den, der kommer. Vi vil smile og nynne med indvendig, når vi mødes på ”Memory Lane”, vi har som Finn Nielsen alle drømme, der bristede og andre, der blev til virkelighed.
SK

Skrevet af SK, 04-09-2016
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Log af eller på din profil