FESTLIG FORÅRSSTEMNING I HELBERSKOV

FESTLIG FORÅRSSTEMNING I HELBERSKOV

Onsdag den 16. marts kl. 19.30 spilles kabareten ”ELSKOV, VIN OG BASFIOLER” i Thulstedhus. Det bliver en aften med iørefaldende viser, sprudlende charme, men også lidt alvor. Forestillingen er bygget op omkring den verdenskendte svenske visemager Carl Michael Bellman, hans liv og musik.

Vi bliver hensat til Stockholm i 1700-tallet, hvor Bellman levede mellem vennerne optændt af en næsten euforisk skaberglæde. I dette festlige lag sprøjtede viserne nærmest ud fra hans pen, og alle var vilde med dem. Det er et bohèmemiljø med masser af vin og smukke kvinder – et liv der er dyrt og derfor ender med masser af gæld.

Måske kan den nyudnævnte konge, som han har skrevet et hyldestdigt til, hjælpe ham med at få gælden afskrevet og viserne udgivet? Endelig kommer den længe ventede dag, hvor han indbydes til at optræde for kongen, men Bellman har tømmermænd efter en festlig nat, og hvor er hans instrument? Hos hende, han overnattede hos ? - Vild panik.

Vi nyder de velkendte viser – nynner med inde i hovedet. Musikerne indgår som skikkelser fra Fredman-digtningen, et univers fyldt med ynde, druk, dramatik, erotik og humor. Et univers, hvor også gælden tynger og ”manden med leen” stikker sit hoved frem. Teatret Optimis sørger for, at alle ingredienserne til en festlig aften er tilstede, en aften der afholdes i samarbejde med Helberskov Forsamlingshus, Als Borgerforening og Teaterkredsen Mariagerfjord.

Der er spisning fra kl 17.30. Billetter købes her eller på bibliotekerne, og også på tlf. 24694525 eller 60862580.

Skrevet af KHM, 29-02-2016
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab