Figaros’ MESTERSANGERE kommer!

Figaros’ MESTERSANGERE kommer!

Søndag den 9 oktober kl. 15 i Den Gamle Biograf i Mariager arrangerer Teaterkredsen MESTERSANGERNE PÅ MØLLEGÅRDEN - NÅR OPERA KOMMER TIL KORCH – en folkekomedie i bedste Morten Korch stil. Forestillingen er blevet til i samarbejde mellem Den Ny Opera og det kendte FIGAROS.

"Vi glæder os allerede rigtig meget" siger formand for Teaterkredsen, Kirsten Hjarnø Mthiassen, og fortsætter "Rollerne spilles af sangerne Lisbeth Kjærulff og Hans Dueholm, og det store tonefilmsorkester udgøres af ingen ringere end Allan Dahl Hansen, som vi kender fra andre forestillinger, der gennem flere år har moret og underholdt os ud over alle grænser her i Mariagerfjord".

Handlingen foregår langt ude på landet, - der hvor man er dus med himlens fugle ligger Møllegården. Men den gamle slægtsgård trues af tvangsauktion, og den unge bondepige Bente Munk og hendes syge mor risikerer at blive sat på gaden. På Kærgården står det ikke meget bedre til. Godsejer Henriksen er syg og søger efter livstegn fra sønnen William, som var forlovet med Bente Munk. William forsvandt for mange år siden, og siden har ingen hørt fra ham..I kulissen lurer Williams yngre bror, den spilleglade og drikfældige Erik og hanslumske kone Henriette.

Kan et hestevæddeløb vende det hele til idel lykke ? Kan kendte operatoner smelte de ondes hjerter? Vil kærligheden sejre til sidst, og hvad siger grisene til det hele?

Kendte opera- og operettearier som ”Vilja-sangen”, ”Faderens arie” fra Traviata og ”Habaneraen” fra Carmen blander sig med sange som "Er du dus med himlens fugle", "Pigelil" og "Du er min øjesten".

Og når Figaros tilsætter sin sædvanlige komik er der garanti for en morsom eftermiddag, hvor der i pausen kan købes kaffe/vin/kage. Billetter købes på www.tkmf.dk eller på bibliotekerne.

Skrevet af KHM, 28-09-2016
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger