HVOR KOM DEN FRA?

HVOR KOM DEN FRA?

Så er der topunderholdning i KULTURHUSET i ARDEN - en stor filur med et skarpt blik og solide satiriske tænder til at flænse danskerns dårligdomme. Ja, rigtig gættet: Teaterkredsen Mariagerfjord har i samarbejde med Foreningen Kulturhuset formået at få den begavede, musikalske kabaretkunstner fra Café Liva i Nyhavn, Jacob Morild, til Jylland, denne gang i Kulturhuset i Arden, torsdag den 11. februar kl. 19.30.

Det bliver ikke kedeligt, når forestillingen ”HVOR KOM DEN FRA” ruller over scenen, hvor satirikeren og samfundsrevseren, Jacob Morild, klarer det hele selv med lidt videobilleder, et par guitarer, og så altså pingvinen, der tumler rundt i samfundsbilledet, uden at fatte for meget af det.

Jacob Morild er slagfærdig, har et skarpt syn på samtiden og den nærmeste fortid, let bekymring for den uundgåelige fremtid – ordkvilibrisme og hurtige tanke- og billedskifte. Når han f.eks. ser på politikerprofiler, så slår det ham, at det er 68 generationens børn, eller når han påtager sig rollen som medievært, så krøller man sammen af grin.

”Vi garanterer op mod halvanden times latterfyldt, musikalsk underholdning på et højt plan, vi kun oplever alt for sjældent”, udtaler formanden for Teaterkredsen, Kirsten Hjarnø Mathiassen.

Før den forrygende kabaret er der mulighed for at indtage en lækker buffet i Kulturhuset fra kl. 18. Billet hertil købes sammen med teaterbilletten på www.tkmf.dk eller på bibliotekerne.

Skrevet af KHM, 22-01-2016
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab