SPÆNDENE NYT FRA TEATERKREDSEN

SE TO OPERAER I BERLIN I KR.HIMMELFART FERIEN. 
To operaer og tre overnatninger i Berlin for 4.300 kr. Vi tager med Nilles Busrejser A/S på storbyferie til Berlin i Kr.Himmelfart ferien og supplerer Nilles hel- og halvdagsudflugter med dansk guide med to operaer i to af de tre berømte operahuse i Berlin.
Læs meget mere om operaerne og rejseprogrammet, som også kan udskrives, HER, hvor billetterne også skal købes. BEMÆRK at vi kun har få reservationerne og kun kan holde dem til den 14. marts 2016.

BERLIN MED ALLE DE STORE SEVÆRDIGHEDER
Berlins tre operahuse er verdensberømte. Vi har billetter til to af dem, Mozart operaen FIGAROS BRYLLUP, fredag den 6. maj på Komische Oper Berlin, og Steffani operaen AMOR VIEN DAL DESTINO (Kærligheden Kommer Fra Skæbnen), lørdag den 7. maj på Staatsoper im Schiller Theater.

Få byer har så meget at byde på som Berlin. Ethvert gadehjørne og enhver bygning bærer byens spændende og omtumlede historie på sig. Men mere end nogen anden by ser Berlin også fremad: Her er historien levende og her skrives ny historie. Her rives ned, bygges op, skabes og genskabes. På vores rejse rundt i byen oplever vi historiens vingesus og fremtidens nærvær. Vi kører i sporene af den kolde krigs tid, ser resterne af muren, der vidner om DDR-tidens grusomme skyggeside, og oplever, hvordan byen har rejst sig af fortidens ødelæggelser og forfald og er blevet Tysklands mest eftertragtede og Europas kulturcentrum.

I tillæg kan du glæde dig over hotellets beliggenhed midt på Alexanderplatz, der er Berlins Rådhusplads. Her er ganske enkelt alle muligheder lige uden for døren.

Skrevet af MH, 03-03-2016
Indkøbskurv
Log ind på min kundeprofil
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR - OG FÅ 20% BILLETRABAT
Læs om sæsonkort & medlemskab