Teaterjubilæum på Kunstetagerne

Teaterjubilæum på Kunstetagerne Jacob Morild formåede på utrolig humoristisk vis, at involvere sin egen personlige historie i teatrets 50 års lange historie.

Onsdag den 14. september fejrede Teaterkredsen Mariagerfjord sit 50- års jubilæum i den smukke Lerfeldt-sal i Kunstetagerne i Hobro.

Alle medlemmer, netværkere, tidligere formænd, samarbejdspartnere og sponsorer var inviteret til reception. Mange var mødt op, og salen var fuld af sommerklædte gæster i den bragende septembervarme.

Formanden Kirsten Mathiassen takkede i sin tale sponsorerne og Mariagerfjord Kommune, som havde bidraget til festligholdelsen af jubilæet. Formanden for Kulturudvalget Jørgen Pontoppidan holdt festtalen i sædvanlig munter og vittig stil.

Musikken blev leveret af Egon Nielsen og Bent Selchau, som spillede løs af deres repertoire af klassiske og mere populære toner, mens gæsterne snakkede og indtog diverse forfriskninger, som var helt nødvendige i den næsten tropiske varme, som lige nu har ramt Hobro.

Underholdningen blev leveret af skuespilleren og entertaineren Jacob Morild fra Cafe Liva, som Teaterkredsen næsten opfatter som deres huskunstner, da han gennem årene har optrådt på de fleste af spillestederne i kommunen. Det kom han også ind på i sit show, som han selvfølgelig havde skruet sammen specielt til denne lejlighed.

I øvrigt kan vi glæde os til at se ham igen i Arden Kulturhus til marts 2017, hvor han kommer med en helt ny forestilling.

Billed A:
Jacob Morild formåede på utrolig humoristisk vis, at involvere sin egen personlige historie i teatrets 50 års lange historie.

Billed B:
Formand for Hobro Borger- og Håndværkerforening Preben Jensen overrakte en flot gavecheck på 10.000 kr, og gjorde samtidig Teaterkredsens formand Kirsten Hjarnø Mathiassen opmærksom på, at checken skulle indløses inden årsskiftet, hvorefter den vil udgå som betalingsmiddel.

Billed C:
Mange af kommunens kulturpersonligheder mødte frem på trods af sommervarmen til Teaterkredsens reception i Kunstetagernes gittersal.

Skrevet af KS, 17-09-2016
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin