11/3-17: Gnistrende og temperamentsfuld scenekunst på Gymnasiet

11/3-17: Gnistrende og temperamentsfuld scenekunst på Gymnasiet

På Mariagerfjord Gymnasium lørdag den 11. marts kl. 16 har Teaterkredsen Mariagerfjord arrangeret en så sjælden musikdramatisk forestilling som en tegneserieopera, ESCARRAMÁN, en opera comics, hvor handlingen i operaen illustreres ved hjælp af en projeceret tegneserie.

Forestillingen er bygget op omkring 10 musikalske tableauer, hvor hvert tableau har sit eget sceneriske rum, hvor dans og musik finder sted med hver sit egen stemning, der skabes af musikken, dansen og lyssætningen. De ti tableauer kædes sammen af en tegnet serie af illustrationer, der sammen med musikalske recitativer på dansk fortæller historien om den forarmede hofmusiker Juan de Vado.

Sangene i operaen er bundet sammen af nykomponerede talesange i et nutidigt tonesprog, hvor sound-scapes, slagtøj og elektronik har en fremtrædende rolle.

I ”ESCARRAMÁN møder vi inciterende spanske dansesange og arier fra 1600-tallet. Der danses livligt på scenen til temperamentsfulde rytmer, der har været en konstant inspiration, både for den europæiske kunstmusik og den senere så berømte Flamencomusik.

Festlig, forrygende og musikals forestilling med 10 medvirkende, både klassiske og flamencosangere.

Billetkøb på bibliotekerne eller online her på hjemmesiden.

Skrevet af KHM, 06-03-2017
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin