2/2-17: ANKOMSTEN – en hyldet til migranten og flygtningen

2/2-17: ANKOMSTEN – en hyldet til migranten og flygtningen

Teaterrepertoiret i Teaterkredsen spænder vidt og kommer vidt omkring. Nu også teater den 2. februar, kl. 19.30, på Sprogskolen i Hobro, hvor den prisbelønnede australske illustratør, tegneserie- og billedbogsforfatter Shaun Tan’s bog ANKOMSTEN opføres som en ordløs oplevelse, hvor illustrationerne og akustisk musik smelter sammen i en scenografisk ramme. Den nykomponerede musik er af jazzkomponist og jazzmusiker Thomas Clausen, som sidder ved klaveret. Som medmusiker optræder Francesco Cali på Akkordeon.

Verden har i dag det højeste antal flygtninge nogensinde i historien, så man kan roligt sige, at forestillingens tema er højaktuelt. Shauns grafiske roman er af Teater Rose omsat til en filmisk fortælling om flugten. Forestillingen er en hyldest til emigranten, flygtningen, det tvangsforflyttede menneske - en minderune over alle dem, som har været tvunget ud på den usikre rejse, hvor sproget er ukendt, ensomheden overvældende og selve fremtiden fuldstændig uvis.

Billetter til særpris á 100 kr inkl. kaffe/kage kan købes på bibliotekerne eller online på www.tkmf.dk Takket være et sponsorat er der gratis adgang for Sprogskolens elever og familier. ANKOMSTEN, som er ledsaget af dejlig musik, er en bevægende historie og en sjælden oplevelse for publikum. Varighed er 70 minutter uden pause. Alle er velkomne.

Skrevet af KHM, 13-01-2017
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin