22/11-17: Teaterforestilling ramt af succes

22/11-17: Teaterforestilling ramt af succes

Onsdag den 22. november kl.19.30 i Hadsund KulturCenter byder Teaterkredsen Mariagerfjord på den anden af tre operaforestillinger i denne sæson, nemlig Den Nye Opera og Figaros succesfulde forestilling, Gilbert & Sullivans uforglemmelige operette, PIRATERNE FRA PENZANCE, som ”svinger træbenet og gå planken ud”.

Den første opera i denne sæson var Det Kgl. Teater’s FEEN I ÅEN den 26. september på Julemærkehjemmet i Hobro med 2 opførelser, som vakte meget stor glæde hos børn og deres voksne. Den sidste af de tre operaer er Verdis mesterværk RIGOLETTO, som bliver Teaterkredsens første forestilling i det nye år.

Hos Figaros varetages alle rollerne af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm og den nytilkomne skuespiller, sanger og entertainer, Rasmus Krogsgaard. Orkesteret er Figaros faste husorkester, OneBigMan Symphony Orchestra, i skikkelse af pianist mm. Allan Dahl Hansen.

Historien er som altid hos Gilbert & Sullivan absurd og fjollet. Den unge Frederik er sat i lære hos en flok blodtørstige pirater, som dog ikke er mere blodtørstige end at de af princip aldrig plyndrer forældreløse. Frederik kan først blive en fri mand, når han fylder 21 - desværre er han født den 29. februar og må derfor vente til han er 84. Men da han møder en generalmajor og dennes mange døtre, falder han pladask for den skønne Mabel.

I Kulturcafeen serveres der fra kl. 18 en Piratanretning, som købes online samtidig med billetterne på www.tkmf.dk eller på bibliotekerne.

Denne morsomme og underholdende forestilling er sponsoreret af Spar Nord Hadsund. 

Skrevet af KHM, 31-10-2017
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Mine oplysninger