23/3-17: Uforskammet underholdende kabaret i Arden

23/3-17: Uforskammet underholdende kabaret i Arden

Danmarks modigste performer, den prisbelønnede skuespiller, sanger og entertainer Jacob Morild, har for en stund forladt Danmarks eneste faste kabaretscene, Café Liva i Nyhavn, hvor forestillingen “ SÅ’ DET” har spillet for fulde huse, og hvor anmeldelserne om muligt har været endnu mere overdådige end ved hans tidligere forestillinger.

Teaterkredsen Mariagerfjord satser på kvalitetsforestillinger og har i lighed med tidligere år engageret Jacob Morild, som med vid, bid og humor kommer med sin nye kabaret SÅ’ DET i Arden Kulturhus torsdag den 23. marts kl. 19.30

Der er der sket så meget, siden sidste års HVOR KOM DEN FRA? – Ja –der er da kommet en ny regering …. eller … Verden er blevet større … eller… Men vejret er da blevet varmere og det er da altid noget … eller …

Hold nu op! - Det går da overordnet meget godt i Danmark, så hvorfor i alverden er vi så stadig så gennemført utilfredse med livet? Og hvorfor bliver denne utilfredshed tydeligvis stærkere med alderen? SÅDAN ER DET BARE!! ….Så’ Deeeeeeet…..

Med sig på scenen, har Jacob Morild – udover sin maskot, Pingvinen; Verdens Sjoveste Dyr – også bassisten og komponisten, Eva Skipper, som vel nok er én af sin generations dygtigste og mest spændende på det felt.

Teaterkredsens bestyrelse glæder sig til at byde på en aften med højeste underholdningsværdi. Der kan købes forfriskninger før forestillingen og i pausen, ligesom der før forestillingen kan indtages en let anretning på Arden Gl. Station.Vedrørende bordbestilling henvises til 40965280. Forestillingsbilletter kan købes på bibliotekerne, online på www.tkmf.dk og ved indgangen.

Skrevet af KHM, 06-03-2017
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin