25/1-17: HUSKER DU?

25/1-17: HUSKER DU?

I samarbejde med Biecentret i Hobro spilles årets første forestilling, HUSKER DU?, onsdag den 25. januar, kl. 14.30, i Biecentrets store sal, hvor der efter forestillingen vil være et oplæg om demens ved formand for den nordjyske afdeling af Alzheimerforeningen, Gunver Folmand, samt mulighed for en snak med skuespillerne.

Forestillingen er en musikdramatisk hyldest til glemte minder. En ældre mand, Jens, sidder ved et opdækket bord. Han er alene. Han har fødselsdag, så vidt han husker. Hans datter kommer på besøg, de danser sammen. Musik og dans har fyldt meget i Jens' tidligere liv, han har været musiklærer. Som 50-årig fik han stillet diagnosen Alzheimer. Genkender han tonerne fra nogle af de melodier, der betød så meget for ham? Efter dansen sidder far og datter med hinanden i hånden, hun er overbevist om, at de har kontakt, men har de det? Jens' liv er blevet et stort kaos, hvor minder ind imellem vælter frem hulter til bulter. Minder om kærligheden, familien, minder fra arbejdslivet, om livets op- og nedture og minder om musik.

Skuespilleren Rolf Hansen tegner et rørende, humoristisk portræt af en mand, hvis liv er sat ud af spil, fordi hukommelsen er forsvundet. Vi oplever ham som en charmerende alzheimerpatient, der stille og brutalt svinder bort, kun skallen – skyggen bliver tilbage.    

Pelle Nordhøj Kann, der har instrueret denne gribende, men desværre aktuelle forestilling, har selv oplevet demenssygdommens svøbe, da hans egen mor blev ramt for fem år siden. En forestilling, der fremført af Teatergrads dygtige skuespillere og musikere vil røre os alle og give anledning til tanker og samtaler. 
Alle er velkomne, der er billetsalg på bibliotekerne eller oneline på www.tkmf.dk

Bestyrelsen for Teaterkredsen Mariagerfjord benytter lejlighden til at ønske alle et GODT NYT ÅR! I anden halvdel af sæson 2016-2017 tilbyder vi ikke mindre end 7 forskellige teaterforestillinger opført på 7 forskellige steder fordelt rundt i kommunen.
PÅ GENSYN I TEATRET!

Skrevet af KHM, 13-01-2017
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger