Rørende teaterforestilling i Biecentret

Rørende teaterforestilling i Biecentret

Onsdag den 25. januar spillede Teatergrad forestillingen HUSKER DU? i Biecentrets store sal. Forestillingen, som var arrangeret af Teaterkredsen i samarbejde med Biecentret, var en meget rørende og musikalsk forestilling om en demensramt mand. Temaet er jo tungt og sørgeligt, men de 3 skuespillere på scenen formåede at kalde på både tårer og smil hos publikum.

Forestillingen, som blev spillet for en fyldt sal, var et hjertegribende og humoristisk portræt af et liv, hvor hukommelsen efterhånden sætter ud, men hvor musikken og dansen bliver nøglen til alle minderne. Forestillingens instruktør Pelle Kann har selv haft problemet tæt på i familien. Måske er det grunden til, at forestillingen virkede så autentisk og gribende.

Efter selve forestillingen havde et meget spørgelystent publikum mulighed for at tale med skuespillerne om stykkets tilblivelse og om, hvordan de havde fundet frem til deres karakterer. Under kaffen bagefter, fortalte Gunver Folmand fra Alzheimerforeningen, hvad man kan gøre som pårørende til en demensramt.

Skrevet af Kirsten Selchau, 27-01-2017
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin