VELKOMMEN TIL DEN NYE TEATERSÆSON 2017/2018

VELKOMMEN TIL DEN NYE TEATERSÆSON 2017/2018

Nu har Teaterkredsen Mariagerfjord afsluttet sin 50-års jubilæumssæson. Der blev vist 16 forskellige forestillinger ved 19 opførelser, og sæsonen sluttede med et brag med Det Ny Teaters forestilling KÆRESTEBREVE med Susse Wold og Bent Mejding. Det var en af de forestillinger, hvor man godt kunne ønske sig en større teatersal, da billetterne var revet væk flere uger i forvejen.

Nu er vi parate med det nye sæsonprogram. Brochurerne kan hentes på bibliotekerne i Mariagerfjord, og efter skolernes sommerferie vil de blive fordelt rundt i kommunen.

Sæsonen starter fredag den 1. september med Det flydende Teaters forestilling MARTYREN MUNK, som spilles på Gasmuseet kl. 19.30, som er vores faste tidspunkt for alle aftenforestillingerne. Til denne forestilling bliver der en kort introduktion til digteren og præsten Kaj Munk ved lektor Ole Bent Larsen.

I sæsonen 2017-2018 har vi sat fokus på OPERA FOR ALLE, store som små. Det begynder med Det Kongelige Teaters børneopera FEEN I ÅEN, som spilles på Julemærkehjemmet tirsdag den 26. september kl. 15 og kl. 18. Derefter kommer PIRATERNE FRA PENZANCE med Den Ny Opera og Figaros, som spilles i Hadsund Kulturcenter onsdag den 22. november. Den sidste i rækken er Verdis kendte og elskede opera RIGOLETTO, som spilles på Mariagerfjord Gymnasium onsdag den 31. januar 2018. Denne forestilling arrangeres i øvrigt i samarbejde med Hobro Musikforening.

Billetter kan allerede nu købes online på www.tkmf.dk på bibliotekerne.

Venlig hilsen og god sommer
for TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD
Kirsten Selchau, formand

Skrevet af KS, 09-05-2017
Kurv
Læs om sæsonkort & medlemskab
KØB SÆSONKORT FOR 75 KR OG BLIV MEDLEM - MED 20% RABAT
Mine oplysninger