12/11-18: CAFÉ LIVA's JULECABARET I MARIAGER

12/11-18: CAFÉ LIVA's JULECABARET I MARIAGER

Støttet af Sparekassen Vendsyssel, Mariager Afd.

”Kom til en fornøjelig og hylemorsom julecabaret i Den Gamle Biograf i Mariager” lyder det fra Teaterkredsens formand Kirsten Selchau som fortsætter: ”Det er første gang Teaterkredsen Mariagerfjord har en juleforestilling på programmet, og det er ikke en helt almindelig én”.

Det er lykkedes Teaterkredsen at få den altid udsolgte Café Liva's juleforestilling til Mariager.

Mandag den 12 november kl. 19.30 i Den Gamle Biograf i Mariager opfører det kendte Café Liva fra Nyhavn årets juleforestilling under navnet: Anden's Verdenskrig – Liva på Jul.

Som altid, når skuespiller, instruktør, satiriker mm. Jacob Morild står på scenen, er der ubetinget underholdning ved ”Danmarks skarpeste Satiriker”, og det bliver bestemt ikke mindre underholdende af, at han med sig har teater- og Hjørringrevyskuspiller Karsten Jansfort og de to revykomponister og kapelmestre Morten Wedendahl og Thomas Pakula.

Publikum kan forvente en begavet, elegant og imponerende musikalsk underholdning, hvis grundsubstans er den 5-stjernede anmelder- og publikumssuccés fra Julen 2014, men piftet op med helt aktuelle emner og indfaldsvinkler. Spørgsmålene står som altid i kø: Er julemanden på overførselindkomst resten af året, - og den der lille Nisse, der rejste… var det noget med 24-årsreglen - og bliver man i sort humør, hvis julen er hvid? Alt i alt bliver det en blanding af sort satire, crazy komik og musikalitet i sjælden grad

På Postgården serveres fra kl.17.30 en let anretning som købes sammen med billetten snarest. Billetter købes online www.tkmf.dk eller på bibliotekerne.

Skrevet af KHM, 05-11-2018