14/3-18: Farverig og dramatisk komedie og et nyt samarbejde

14/3-18: Farverig og dramatisk komedie og et nyt samarbejde Se galleri

Genveje

Den 14. marts byder Teaterkredsen Mariagerfjord og Himmerlands Teater sammen på komisk og underholdende dramatik på Hobro Theater.

"Vi er meget glade for at dette samarbejde er kommet i stand, vi har arbejdet længe på at præsenterer større forestillinger sammen" udtaler Kirsten Selchau fra Teaterkredsen. Susanne Sangill, teaterleder på Himmerlands Teater, supplerer: "Jeg er sikker på at det er den helt rigtige vej at gå, nemlig samarbejde. På den måde sender vi også et godt signal om, at vi ikke er interesseret i at modarbejde hinanden. Det har nogen desværre tidligere troet. Tværtimod, vi vil alle den synergi der ligger i samarbejde". Og Kirsten slutter: "Kultur avler nemlig mere kultur".

Forestillingen ”I FAMILIEN” er en af Teatret Svalegangen store turné forestillinger. Dramatiker Anna Panduro har med sit manuskript skabt en tragikomisk familiesatire, hvor et forældrepar i 50’erne og deres 2 børn omkring de 30 år, hver med egen familie, skal holde jul sammen. De ældste er formet af 70’ernes hippietid, og de yngste er børn af 90’erne; den såkaldte -"Generation Z", hvor børnene fik medbestemmelse i familiedemokratiet. Men forventningerne til højtiden er ikke helt afstemte og snart ulmer oprøret og julefreden krakelerer.

”I FAMILIEN” er en forestilling om familien på godt og ondt. Det er teater der viser familien i al sin barske helhed: Evner vi fællesskabet, og evner vi selvstændigheden? Det er spørgsmål, som taler lige ind i vores tid. Og med det karikerede, stereotype persongalleri, kan vi desværre ikke undgå at se dele af os selv i forestillingen.

Instruktionen er i stilsikre hænder hos teaterchef Per Smedegaard. Rollerne spilles af seks garvede skuespillere, der alle virkelig kan deres håndværk. 2 timer (inkl pause) med dramatisk spænding, hvor følelserne kommer i spil.

Fra kl. 17.30 serveres en 3 retters menu i Theater Restauranten. Spisebillet købes sammen med teaterbilletten her på www.tkmf.dk eller www.himmerlandsteater eller på bibliotekerne. Spisebillet dog senest den 6. marts.

Skrevet af KHM, 21-02-2018
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin