28/11-18: Nordjysk teaterpremiere i Hadsund

28/11-18: Nordjysk teaterpremiere i Hadsund

Teater Møllen har frit dramatiseret romanen HAABET af Mich Vraa til et helt igennem vellykket teaterstykke, som stærkt sansemættet fortæller om et mørkt kapitel i vores historie. Om den periode, hvor vi var slaveejere og tjente formuer på sukkerplantagerne på de vestindiske Øer. Der er skabt en meget enkel, men fortællende sceneografi, så publikums fantasi bliver vækket. Vi følger med alle sanser både de hvide magthavere på dækket og slaverne i skibets bund på deres vej over havet. Vi følger intenst skuespillerne på scenen, der beretter om handelsskibet Haabets vej til Sankt Thomas.

Denne intense og gribende teateroplevelse, der er for publikum over 15 år, har fået mange anmelderroser og kan opleves på Hadsund Kulturcenter onsdag den 28. november kl. 19.30. Det er Teaterkredsen Mariagerfjord, der står for denne nordjyske premiereforestilling, og det er Hammoud på Kulturcafeén, der fra kl. 17.30 står for den lette anretning, der kan tilkøbes sammen med teaterbilletten online på www.tkmf.dk eller på Mariagerfjord bibliotekerne.

Kl. 19 vil lektor Ole Bent Larsen i et lille indlæg i et sidelokale fortælle om slaveriet og den epoke, vi har haft en skammelig andel i.

Skrevet af KHM, 28-11-2018