GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR

GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR Café Liva: Julemænd på plejehjem. Foto: Niels Reiter

Hermed ønsker TEATERKREDSEN medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR.

Vi er nu halvvejs gennem sæsonen 2018-2019. I november havde vi Cafe Livas julecabaret i Den Gamle Biograf i Mariager, og Teatret Møllens forestilling HAABET i Hadsund Kulturcenter, begge med stor succes.

Forårssæsonen starter den 28. februar med Figaros meget morsomme og underholdende version af den gamle klassiker SVEND, KNUD OG VALDEMAR, som opføres i Arden Kulturhus. Den er allerede ved at være udsolgt, så her gælder det om at skynde sig, hvis man vil have billetter. Dagen efter, den 1. marts, har vi igen de dygtige dansere fra Uppercut Danseteater i Hobro Idrætscenter. Den 3. april kan man på Davinci Ristorante se en lille hyggelig, satirisk komedie TØRSKOET. Vi slutter sæsonen den 29. april med musikforestillingen MUSIK & EVENTYR med Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal. Den opføres i Den Gamle Biograf i Mariager, og den har allerede solgt godt.

Teaterkredsen er godt i gang med at købe forestillinger til sæsonen 2019-2020. Vi kan her røbe, at programmet kommer til at indeholde klassisk teater, som f.eks. Strindbergs DØDSDANSEN med Waage Sandø og Brechts SVEJK I ANDEN VERDENSKRIG. Den sidste arrangeres i samarbejde med Himmerlands Teater. Begge forestillinger bliver spillet på Hobro Theater. Der bliver naturligvis også kabaret og komedier rundt om i kommunen og musikforestillinger, som f.eks. Guidoperas LA TRAVIATA, og Figaros version af ELVERHØJ.

Billetter købes som sædvanligt på vores hjemmeside, www.tkmf.dk, og med rabat til medlemmer og sponsorer. Programmet for sæson 2019-2020 er klar på hjemmesiden fra den 1. maj 2019.

Vi ses i teatret, venlig hilsen

Skrevet af Kirsten Selchau, formand for TEATERKREDSEN MARIAGERFJORD, 07-12-2018