TEATERSÆSON 2018-2019

TEATERSÆSON 2018-2019

Teaterkredsen Mariagerfjord byder hermed medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere velkommen til den kommende teatersæson 2018-2019. Som sædvanligt byder vi på scenekunst af høj kvalitet, og som spænder over så mange forskellige genrer, at der helt sikkert vil være noget for enhver smag.

Sæsonen starter med et Det flydende Teaters nye forestilling FLYGT, som er et doku-musikdrama om de to kendte arkitekter Poul Henningsen og Arne Jacobsen. Den opføres både i Hurup Multihus og på Gasmuseet i Hobro.

Desuden fortsætter vi det gode samarbejde med Himmerlands Teater, og sammen med dem viser vi på Hobro Theater Svalegangens krigsdrama GROUNDED. 

For første gang har Teaterkredsen en julekabaret på programmet. Det er Cafe Livas ANDENS VERDENSKRIG - LIVA PÅ JUL, som spiller i Den Gamle Biograf i Mariager i november. På programmet er også HAABET, som handler om Danmarks rolle i slavehandelen på De vestindiske Øer, musikforestillingen SVEND, KNUD OG VALDEMAR, danseforestillingen PANIC DAY og komedien TØRSKOET, som handler om udflytning af arbejdspladser til provinsen set fra en københavners synspunkt. Sæsonen slutter med musikforestillingen MUSIK OG EVENTYR med Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal.

For de fleste forestillinger vil der være mulighed for tilkøb af spisning inden forestillingens start, og til tre af forestillingerne bliver der er et oplæg til forestillingen en halv time, før det hele går i gang.

Teaterkredsen introducerer i år et nyt rabatsystem til medlemmerne, der kan via blanketten i sæsonbrochuren kan købe billet til tre forskellige forestillinger for kun 375 i alt, hvis billetterne købes på en gang. På hjemmesiden, tkmf.dk, kan alle nu bestille billetter online og få den samme rabat, hvis man køber mindst tre forskellige forestillinger sammen.

Detaljer om det nye sæsonprogram kan ses på Teaterkredsen Mariagerfjords hjemmeside www.tkmf.dk. Her kan man orientere sig om spillesteder, datoer og andre praktiske forhold, og man kan se en grundig beskrivelse af de enkelte forestillinger.

For Teaterkredsen Mariagerfjord
Med venlig hilsen
Kirsten Selchau, formand

Skrevet af KS, 02-05-2018
Kurv
Køb Medlemskab 2020-2021 Få 20% rabat på dine billetter
Mine oplysninger
Medlemslogin